Funcţie internaţională importantă pentru Borbély László Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 933 Vizualizări

Funcţie internaţională importantă pentru Borbély László

Coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, Borbély László, va avea rolul de vicepreședinte al Rețelei Europene de Dezvoltare Durabilă (ESDN).

„Veștile bune continuă să apară. După ce am fost anunțați că suntem câștigătorii celui mai important premiu ONU pentru inovare în administrația publică, primim astăzi o nouă recunoaștere a eforturilor noastre de a face România o voce puternică în implementarea Agendei 2030 pentru dezvoltare durabilă. Vom continua să ne implicăm activ pentru a performa la aceleași standarde. Cetățenii României merită să fie încrezători că suntem în avangarda demersurilor pentru un viitor sustenabil”, a declarat marţi, 30 noiembrie, Borbély László.

Președintele ESDN va fi în următorul an Daniel Dubas, coordonatorul național al implementării Agendei 2030 în Confederația Elvețiană. În echipa de conducere, alături de Borbély László, vor mai fi doi vicepreședinți: Annika Lindblom și Marguy Kohnen, responsabili de probleme de sustenabilitate și mediu în guvernul Finlandei, respectiv al Marelui Ducat de Luxemburg.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE