PLAN. UMFST Târgu Mureș, extensie într-un județ limitrof Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1327 Vizualizări

PLAN. UMFST Târgu Mureș, extensie într-un județ limitrof

Rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, senatorul social-democrat Leonard Azamfirei, a anunțat marți, 30 noiembrie, în emisiunea ”Față în față” difuzată de postul de televiziune M9 TV, că ”este sigur” că principala universitate din județul Mureș va avea o extensie într-un județ limitrof.

”Lucrăm acum la o extensie într-un județ limitrof, pentru că este nevoie să mergem și acolo, un județ în care infrastructura medicală este foarte bine dezvoltată în acest moment”, a spus prof. univ. dr. Leonard Azamfirei cu prilejul întâlnirii cu jurnalistul Florin Dobrater, realizatorul și moderatorul emisiunii ”Față în față”.

”Nu este surpriză (numele județului – n.r.), dar prefer să spun despre anumite lucruri când ele sunt deja așezate și când nu mai este cale de întoarcere. Este sigur, dar aștept întâi să avem documentele oficiale, după care o să venim cu ele în față”, a mai afirmat rectorul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE