Târg de Crăciun, în pregătire la Sighișoara Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1450 Vizualizări

Târg de Crăciun, în pregătire la Sighișoara

Reprezentanții Primăriei municipiului Sighișoara au publicat, în urmă cu câteva zile, pe pagina web a instituției, www.primariasighisoara.org, în dezbatere publică, un proiect de hotărâre privind desfășurarea evenimentului ”Târgul de Crăciun 2021”, organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în perioada 17 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022.

”Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii publice se poate depune până la data de 6 decembrie 2021, pe baza formularului de colectare de recomandări atașat: la Registratura instituției din Sighișoara, Piața Muzeului nr. 7, prin poștă, la adresa Sighișoara, Piața Muzeului nr. 7, ca mesaj în format electronic la adresa de e-mail primaria@sighisoara.org.ro, prin fax la numărul 0265-771.278”, se arată în comunicat.

Potrivit proiectului, Târgul de Crăciun de la Sighișoara va fi organizat de către SC Swap Corp SRL în Piațeta Cetății din Cetatea Medievală, unde vor fi amenajate 8 căsuțe/ standuri cu o suprafață totală de 70 de metri pătrați, precum și decoruri tematice.

Conform aceleiași surse, tarifele propuse să fie percepute comercianților de către Primăria municipiului Sighișoara sunt următoarele: 50 de lei/ metru pătrat/ zi pentru standurile de alimentație publică cu băuturi alcoolice, 35 de lei/ metru pătraț/ zi pentru standurile cu produse industriale, 30 de lei/ metru pătrat/ zi pentru standurile de alimentație publică fără băuturi alcoolice și 25 de lei/ metru pătrat/ zi pentru standurile cu produse de artizanat și artă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE