Home / Sighișoara / Târg de Crăciun, în pregătire la Sighișoara

Târg de Crăciun, în pregătire la Sighișoara

Reprezentanții Primăriei municipiului Sighișoara au publicat, în urmă cu câteva zile, pe pagina web a instituției, www.primariasighisoara.org, în dezbatere publică, un proiect de hotărâre privind desfășurarea evenimentului ”Târgul de Crăciun 2021”, organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în perioada 17 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022.

”Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii publice se poate depune până la data de 6 decembrie 2021, pe baza formularului de colectare de recomandări atașat: la Registratura instituției din Sighișoara, Piața Muzeului nr. 7, prin poștă, la adresa Sighișoara, Piața Muzeului nr. 7, ca mesaj în format electronic la adresa de e-mail primaria@sighisoara.org.ro, prin fax la numărul 0265-771.278”, se arată în comunicat.

Potrivit proiectului, Târgul de Crăciun de la Sighișoara va fi organizat de către SC Swap Corp SRL în Piațeta Cetății din Cetatea Medievală, unde vor fi amenajate 8 căsuțe/ standuri cu o suprafață totală de 70 de metri pătrați, precum și decoruri tematice.

Conform aceleiași surse, tarifele propuse să fie percepute comercianților de către Primăria municipiului Sighișoara sunt următoarele: 50 de lei/ metru pătrat/ zi pentru standurile de alimentație publică cu băuturi alcoolice, 35 de lei/ metru pătraț/ zi pentru standurile cu produse industriale, 30 de lei/ metru pătrat/ zi pentru standurile de alimentație publică fără băuturi alcoolice și 25 de lei/ metru pătrat/ zi pentru standurile cu produse de artizanat și artă.

(Redacția)

Citeste si:  Oamenii fără adăpost salvați de la îngheț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mașină răsturnată între Petelea și Periș

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin au fost solicitați să intervină luni, 17 ianuarie, în …