Un altfel ,,Black Friday” Invatamant
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 412 Vizualizări

Un altfel ,,Black Friday”

Potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a Florinei Moldovan, profesoară de Limba și Literatura Română la Colegiul Național ,,Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș, în perioada 3-7 decembrie se sărbătoresc Zilele Generozității, o acțiune inițiată prin proiectul ,,Școala Încrederii”, în colaborare cu Transylvania College Cluj Napoca.

,,În această perioadă ne vom reaminti de adevăratul sens al generozității, opus consumerismului promovat de mișcarea Black Friday. Astfel, vă propunem conceptul de Golden Friday care devine sinonim cu gestul natural de ,,a dărui”, amintindu-ne de spiritul ospitalității neamului nostru”, a precizat Florina Moldovan, profesoară la Colegiul Național ,,Alexandru Papiu Ilarian”.

,,Se vor desfășura activități menite să răspândească spiritul autentic al sărbătorilor de iarnă: se vor scrie scrisori de recunoștință, se vor dona cadouri cu rechizite și cărți, se vor împodobi brazii din fiecare clase, se vor confecționa podoabe hand-made, se vor dărui mai multe zâmbete și mai multă căldură interumană. Prin aceste gesturi sperăm să alchimizăm distanțarea socială în apropiere sufletească și să construim împreună, atât în școală, cât și în afara ei, un spațiu al încrederii și al stării de bine!”, a mai precizat Florina Moldovan.

Totodată, Florina Moldovan le-a mulțumit, atât elevilor, părinților, conducerii colegiului, cadrelor didactice, personalului auxiliar al școlii, Echipei RoboPapiu, cât și prietenilor pentru implicare și dăruire.

Alexandra HAJA

Foto: Facebook – Florina Moldovan

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE