Angajări la CS Mureșul Târgu Mureș Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 441 Vizualizări

Angajări la CS Mureșul Târgu Mureș

Clubul Sportiv (CS) Mureșul Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată de 6 luni a funcţiilor contractuale vacante, de antrenor maestru – Arte marțiale, antrenor maestru – Patinaj viteză, antrenor senior – Ciclism și contabil I, conform Hotărârii Guvernului nr. 286/23 martie 2011.

”Candidaţii vor depune dosarele de participare la concurs până în data de 3 ianuarie 2022 la sediul instituției din Târgu Mureș, judetul Mureș, Strada Parc Sportiv Municipal nr. 4. Concursul se va desfăşura astfel: proba scrisă în data de 10 ianuarie 2022, ora 10.00, proba interviului în data de 17 ianuarie 2022, ora 10.00. Pentru participarea la concurs candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: studii superioare în Domeniul Educației Fizice și a Sportului pentru posturile de antrenor maestru și antrenor senior, studii medii economice pentru postul de contabil I”, a informat conducerea clubului.

Relaţii suplimentare pot fi obținute la sediul clubului din Târgu Mureș, strada Parc Sportiv Municipal nr. 4, și la numărul de telefon 0265-266.512.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE