Cum să alegi pijamale damă confortabile și sexy! Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 377 Vizualizări

Cum să alegi pijamale damă confortabile și sexy!

Pijamalele sunt în primul rând un articol de îmbrăcăminte util: de aceea trebuie să fie confortabile, cât și să proiecteze parțial personalitatea purtătorului. Stilul, forma, culoarea, chiar și textura – atât de multe detalii care sunt importante atunci când îți alegi ținuta de noapte, în funcție de gusturile tale, cât și de circumstanțe. Îți oferim câteva sfaturi pentru a alege pijamalele de damă și pentru a te simți bine indiferent de ce alegi!

Inițial, pijamale erau pantaloni unisex, ușori și largi, strânși în talie, purtați de adulții din Asia (mai ales în India). Nu erau absolut legați de noapte și somn, ci erau purtați chiar și ziua, în afara casei. În orice caz, trebuia să fie confortabili mai presus de toate.

Confortabili? Da Da. Constrângerile noastre sociale contemporane, conform cărora doamnele trebuie să fie sexy și la culcare, tind să ștergă această dimensiune esențială a pijamalei de damă. Totul, această îmbrăcăminte este în primul rând o îmbrăcăminte convenabilă în care este esențial să te simți bine și în largul tău. Scopul său este de a promova un somn plăcut.

Așadar, primul sfat pentru alegerea de pijamale damă: indiferent de material (catifea, satin, mătase, fleece), trebuie căutată mai puțin estetica decât confortul. Satinul, de exemplu, este plin de farmec, dar se lipește de piele, în timp ce lâna, mai puțin elegantă, este moale, caldă și plăcută în contact cu pielea. Cele două nu sunt de fapt antitetice: poți fi și confortabilă și sexy.

Ce pijamale de damă să alegi?

Pe lângă confort, alegerea unor pijamale damă depinde de tipul de seară/noapte pe care urmează să o petreci. Este recomandat să ai mai multe modele pe care să le schimbi în funcție de circumstanțe: o noapte arzătoare sau o petrecere în pijama cu prietenii. 

Iată diferitele tipuri de ținute disponibile, fie că este vorba de a petrece o seară pe canapea sau de a te strecura sub plapumă:

  • Pijamale simple: pantaloni în carouri sau buline, top cu ursuleți etc.
  • Pijamale „băiețești”: un set de cămașă-pantaloni din bumbac cu dungi sau carouri, care poate fi șic și sexy la o femeie (mai degrabă înaltă și slabă).
  • Cămașa de noapte, însoțitoare esențială pentru serile sexy și primele nopți cu domnul.
  • Cămașa de noapte, echilibrul perfect între confort și sex-appeal.
  • Setul camisol și pantaloni scurți – mai mult pentru femeile minione, pentru că dezvăluie picioarele fără a comprima silueta.

Apoi, totul depinde de circumstanțe: plănuiești o seară romantică? Evită pijamalele fără formă și decolorate, alege de aaceastă dată lenjeria sexy. Ai organizat o petrecere pe canapea în fața televizorului? Fii confortabil, atunci, și poartă o pijamă largă bună sau o cămașă de noapte.

În seara asta petreci o noapte cu prietenii? Cuvântul cheie este confort! Nu trebuie să fii sexy. Ținuta ideală este jogging-ul, pijamaua largă și șosetele groase pentru a nu răci la picioare.

Ia în considerare morfologia ta

Al treilea sfat: ține cont de morfologia ta și alege, în funcție de corpul tău, o formă și un material care să îți asigure o noapte frumoasă și odihnitoare și să te pună în valoare, în același timp.

  • Dacă ești slabă și minionă: cămașă de noapte din mătase sau satin, mai degrabă decoltată pentru sânii mici, mai degrabă închisă pentru sânii mai generoși – pentru a evita sânul rătăcitor.
  • Daca ești înaltă și slabă: setul de pijama colorată, cu dungi orizontale (foarte trendy în acest moment), sau o cămașă de noapte mulată.
  • Dacă ești minionă și curbată: pijamale și seturi de jogging – tricoul oferă o siluetă strâmtă, care nu evidențiază. Optează pentru pantaloni scurți sau chiloți pentru bărbați în partea de jos, un top larg în partea de sus. Și culori destul de închise.
  • Dacă ești înaltă și curbata: pijamalele cu dungi verticale sunt făcute pentru tine! Alungesc silueta și pun în valoare picioarele. În caz contrar, o cămașă de noapte scurtă îți va dezvălui picioarele.

Nu există un tip de corp „bun” sau „rău”, există doar alegeri bune sau rele de pijamale dama!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE