Home / Sanatate / PROIECT. Fabrică Optica Optofarm, în Corunca

PROIECT. Fabrică Optica Optofarm, în Corunca

Distribuie

Reprezentanții Optica Optofarm SRL Târgu Mureș anunță depunerea documentației la Agenția de Protecție a Mediului Mureș, întocmită conform Ordinului 1798/2007 al Ministerului Mediului și Dezvoltării Durabile, în vederea obținerii autorizației de mediu pentru obiectivul ”Fabrică pentru lentile de vedere”, pe un amplasament din comuna Corunca, sat Corunca nr. 411/A.

”Activitatea constă în fabricarea și prelucrarea lentilelor pentru vedere”, au informat investitorii vineri, 3 decembrie, prin intermediul unui comunicat.

Potrivit aceleiași surse, ”orice informații, sugestii și contestații privind impactul asupra mediului se pot obține la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, strada Podeni nr. 10, telefon 0265-314.984, 314.987, fax 0265-314.985, în termen de zece zile de la publicare.”

Lider de piață în județul Mureș

Conform listafirme.ro, Optica Optofarm SRL Târgu Mureș s-a înființat în septembrie 1993, are ca obiect de activitate ”Alte activități referitoare la sănătatea umană” și este deținută de Jeremiás Mária și Jeremiás Laszló (foto), care au și calitatea de administratori.

În ultimii cinci ani, în perioada 2016-2020, societatea a derulat afaceri totale de 33,7 milioane de lei și a obținut un profit net cumulat de 5,9 milioane de lei. La finalul exercițiului fiscal 2020, Optica Optofarm SRL Târgu Mureș avea un număr mediu de 44 de angajați.

Detalii despre Optica Optofarm SRL sunt prezentate pe pagina web a societății, www.optofarm.ro: ”Optica Optofarm în ultimii 30 de ani este la dispoziția dumneavoastră și a fost un lider de piață cu cele șapte unități din județ. Avem o echipă de medici bine pregătiți, care efectuează intervenții chirurgicale de cataractă cu procedura de facoemulsionare și alte operații mici. Pe lângă aceste servicii oferim rame de ochelari la modă, ochelari de soare, lentile de contact, produse de îngrijire și accesorii pentru o mare varietate.”

În prezent, firma are șapte puncte de lucru în județul Mureș, care funcționează la următoarele adrese: strada Poștei nr. 3 Târgu Mureș, Piața Trandafirilor nr. 53 Târgu Mureș, strada Republicii nr. 5 Târgu Mureș, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 49 Târgu Mureș, strada Gheorghe Doja nr. 64-68 Târgu Mureș, strada Școlii nr. 11 Reghin și strada Principală nr. 196 Sovata.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.