Home / Administratie / Înaintări în grad la Gruparea de Jandarmi “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș

Înaintări în grad la Gruparea de Jandarmi “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș

Doi ofițeri și zece subofițeri din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, ce s-au remarcat prin îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu, rezultate foarte bune obținute în activitatea profesională și conduită morală demnă, au fost înaintați în gradul militar următor, înainte de termen, cu ocazia Zilei Naționale a României.

”În conformitate cu prevederile legale și a regulamentelor militare, jandarmii pot fi înaintați în grad înainte de termen, la 3 aprilie de Ziua Jandarmeriei Române și la 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României. Cei avansați au fost felicitați de către conducerea unității, care le-a înmânat noile grade și le-a transmis cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria. În cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș peste 200 de jandarmi operativi sunt la datorie, pentru siguranța cetățenilor din județele Mures, Harghita, Alba și Bistrița-Năsăud, aria de responsabilitate a Grupării, astfel, pe această cale, mulțumim fiecărui jandarm care își desfășoară activitățile, cu simț al datoriei și al devotamentului față de societate, în fiecare zi!”, a informat slt. Roxana Pașca, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

(Redacția)

Citeste si:  Director medical nou la Spitalul de Urgenţă Târgu Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Maros Gianluca, „Vocea studentului trebuie să fie auzită”

Suntem bucuroși să vă reamintim că anul 2022 a început la Liga Studenților din Târgu …