Agricultorii strâng rândurile. Au înființat Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor (AAA) Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 713 Vizualizări

Agricultorii strâng rândurile. Au înființat Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor (AAA)

În curssul zilei de azi, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) a fost lansată Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor (AAA) la inițiativa a numeroși antreprenori și agricultori români, care își propune să modernizeze legislația din România, astfel încât mediul antreprenorial și sectorul agroalimentar românesc să nu mai fie captive birocrației, informează Agro TV.

”Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor este reacția mediului antreprenorial românesc împotriva modului aberant în care politicienii întrețin un sistem legislativ economic primitiv, impredictibil, birocratic și împovărător”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a formațiunii politice.

Membrii fondatori ai alianței înregistrată la Tribunalul Bucureşti sunt Ion Ianuș, Laurențiu Gabriel Urse și George Bogdan Manea. “Pentru noi este o zi importantă, sobră, dar este și o zi în care trebuie să privim realist în jurul nostru, să acordăm deplină atenție la starea acestei națiuni și să decidem cum vrem să continuăm. Pentru noi, astăzi, aici, este ziua în care atragem atenția acestei țări: ceva trebuie schimbat”, a declarat președintele Alianței Ion Ianuș citat de Agro TV.

Acesta a mai vorbit despre dificultățile cu care se confruntă mediul antreprenorial românesc, determinate de prețurile din ce în ce mai mare ale energiei, carburanților și gazelor naturale, buzunarele din ce în ce mai sărace ale românilor și lipsa de încredere în viitor. În viziunea fondatorilor AAA, clasa politică actuală a eșuat, economia este la pământ, sistemul medical este în derivă, iar educația depășită de vremuri și context. ”Când agricultura suferă, antreprenorii suferă, țara suferă. Ne dorim un sistem legislativ modern, stabilitate și predictibilitate”, a mai spus Ion Ianuș, în cadrul conferinței de presă inaugurale a Alianței Antreprenorilor și Agricultorilor.

Sura: Agro TV

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE