Concert de colinde și cântece religioase în parohia Răzoare Religie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 542 Vizualizări

Concert de colinde și cântece religioase în parohia Răzoare

Numeroși credincioși ai parohiei Răzoare au asistat duminică, 5 decembrie 2021, după orele prânzului, la un concert de colinde și cântece religioase, prilejuit de sărbătorirea hramului bisericii ortodoxe „Sfântul Ierarh Nicolae” din localitatea Răzoare (comuna Miheșu de Câmpie), județul Mureș.

„Sfântul Ierarh Nicolae a fost sărbătorit „în avans”, duminică, 5 decembrie, în mica localitate din Câmpia mureșeană, la inițiativa preotului paroh Ciprian Nașca, alături de care s-au aflat enoriași ai acestei comunități, dar și de oaspeți veniți să colinde împreună și să vestească Nașterea Domnului. Acest moment de suflet s-a dovedit a fi o bună ocazie de a petrece o zi frumoasă alături de toți cei dragi pentru toți cei care, plecați odinioară din localitate, s-au reîntors temporar „acasă””, a precizat Mihai Teodor Nașca, consilier personal în cadrul Primăriei Sânpetru de Câmpie citat de www.reintregirea.ro.

Credincioșii au asistat la Dumnezeiasca Liturghie, oficiată de către părintele paroh Ciprian Nașca, urmată de concertul de colinde și cântece religioase.

„Protagoniștii serii de colinde au fost interpreții Roxana, Carmen și Septimiu Pop, Cosmina Șeulean – nepoată a satului –, Ovidiu Furnea, Alin Huza, Dorin Pintea, dar și pe membrii Corului „Te Deum Adoramus” – format din preoți ai Protopopiatului Ortodox Luduș, organizat sub patronajul părintelui protopop Lucian Voșloban și coordonat artistic de către părintele Daniel Camară din Sărmașu – și pe cei ai Corului parohiei Răzoare. La final, fiecare grup de colindători a fost răsplătit de către gazde, după datină, cu mere și colăcei tradiționali”, a precizat Mihai Teodor Nașca.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE