Pantofi noi pentru copiii din Târgu Mureș Social
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 199 Vizualizări

Pantofi noi pentru copiii din Târgu Mureș

Reprezentanții organizației Junior Chamber International (JCI) Târgu Mureș invită persoanele dornice să ajute copii din centrele de plasament, la a doua ediție a campaniei ,,Pantofi în dar”, care va avea loc până în data de 16 decembrie.

,,Prima ediție a campaniei ,,Pantofi în dar” inițiată în anul 2020 de proiectul ,,Zâmbete în dar” a fost un succes, iar prin implicarea și donațiile primite, am reușit să aducem un zâmbet larg pe chipul copiilor din centrele de plasament din Târgu-Mureș și împrejurimi, aceştia primind câte o pereche nouă de pantofi”, au precizat reprezentanții JCI Târgu Mureș.

,,La fel ca și anul trecut, vrem să adunăm un număr de aproximativ 46 de perechi de pantofi noi, nu contează pentru ce anotimp, ci doar să fie NOI. Cum poți ajuta? Printr-o donație, oricât de mică în contul nostru, cu mențiunea ,,Zâmbete în dar”. Dacă dorești să achiziționezi chiar tu o pereche de pantofi noi unui copil, trimite-ne un mesaj pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/JCIZambeteinDar, iar noi te vom contacta pentru mai multe detalii legate de mărime și unde se pot aduce”, au mai precizat reprezentanții JCI Târgu Mureș.

Se pot face donații în următorul cont IBAN: RO75BTRLRONCRT0347539801.

Alexandra HAJA

Foto: www.copilul.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE