Târg de Crăciun al produselor și obiectelor de artizanat la Târgu Mureș Eveniment
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 257 Vizualizări

Târg de Crăciun al produselor și obiectelor de artizanat la Târgu Mureș

Potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a Craft Christmas by Delikates – Târgu Mureș, în perioada 10 – 11 decembrie, în aula Palatului Culturii din Târgu Mureș, va avea loc Târgul de Crăciun Craft Christmas al produselor și obiectelor de artizanat, oferite de către designeri locali din Transilvania.

,,Poți să fi oriunde în lume, sunt câteva lucruri care te cuprind instant cu atmosfera de Crăciun: colindele, mirosul de brazi, joaca luminilor, puloverele cu reni, scorțișoara, portocalele, sarmalele și desigur: filmul Singur Acasă. Vrem să contribuim și noi la veselia de sărbători, de aceea organizăm și anul acesta expoziția cadourilor create de designeri locali. Vom aduce laolaltă câțiva dintre cei mai originali producători locali din Transilvania, ca să-ți fie și mai ușor să găsești cadoul cel mai potrivit pentru cei dragi sau chiar pentru tine. Ai șansa să alegi dintr-o varietate largă a produselor artizanale, delicii, jucării, cosmetice, haine, decorațiuni și multe altele!”, au precizat reprezentanții evenimentului.

Deschiderea  porților va avea loc vineri, 10 decembrie, la ora 15.00 până la ora 20.00, iar sâmbătă vor fi așteptați cei interesați de la ora 10.00 până la ora 19.00.

,,Conform reglementărilor în vigoare, evenimentul se poate vizita numai cu certificat de vaccinare”, au mai precizat reprezentanții evenimentului.

Alexandra HAJA

Foto: Facebook – Craft Christmas by Delikates – Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE