Contract prelungit pentru o bază sportivă din Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 197 Vizualizări

Contract prelungit pentru o bază sportivă din Luduș

Una dintre bazele sportive ale orașului Luduș a constituit obiectul unui contract de asociere în participațiune încheiat între Consiliul Local Luduș și SC Luk Com SRL, scopul principal fiind acela de reamenajare și administrare a terenurilor respective. Contractul a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 187/2005 pentru o perioadă de 10 ani, după care în 15 decembrie 2015, SC Luk Com SRL solicită prelungirea contractului pentru încă o perioadă de 10 ani, până în anul 2025, solicitare aprobată de Consiliul Local.

Deși termenul de expirare al contractului nu a ajuns la final, prin cererea înregistrată în 5 noiembrie 2021, SC Luk Com SRL a solicitat prelungirea cu 4 ani a duratei contractului, motivul fiind de faptul că societatea comercială intenționează să solicite o finanțare nerambursabilă în vederea efectuării unor investiții la baza sportivă, iar una din condițiile de eligibililitate este prezentarea dovezii de existență a unui titlu de folosință asupra terenului, atât pe perioada implementării proiectului, cât și pentru o perioadă de cinci ani de la finalizarea proiectului.

În Raportul de specialitate întocmit la proiectul de hotărâre privind prelungirea contractului de asociere în participațiune încheiat între Primăria orașului Luduș și SC Luk Com SRL, Gabriela Fleșar de la Compartimentul Domeniul Public din Primăria orașului Luduș și aprobat de Anca Năsăudean, șef Serviciu IADP, au propus Consiliului Local să aprobe prelungirea contractului de asociere în participațiune până la data de 30 iunie 2030, propunere aprobată de Legislativul local.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE