Proiect imobiliar LALAS IMOB –  Împreună construim casa viitorului ! Business
  • marius.morar
  • 0 comentarii
  • 1957 Vizualizări

Proiect imobiliar LALAS IMOB – Împreună construim casa viitorului !

La începutul verii anului 2020 demara proiectul imobiliar al dezvoltatorului LALAS IMOB, un bloc nou de locuințe, cu nivel redus de înălțime. Azi, promisiunea lansată atunci este realitate și am construit la ieșirea din Tîrgu Mureș spre Livezeni un complex rezidențial nou, cu 14 apartamente care oferă un stil de viață rafinat.

Bazat pe experiența acumulată, dezvoltatorul a demarat un nou proiect rezidențial, pe strada Pârîului, un complex rezidențial de 4 case înșiruite construite pe un teren de 12 arii. Fiecare casă beneficiind de o curte generoasă. Casele au fost realizate pe două nivele și au o compartimentare modernă, la parter regăsim un living, baie bucătărie și un birou, iar la etaj dispun de trei dormitoare, o baie și un hol generos. Toate materialele folosite la realizarea caselor și la finisarea lor sunt  de cea mai bună calitate. Casele au fost predate la cheie cu toate utilitățile instalate, un plus de valoare și confort aducînd instalația de încălzire în pardoseală de la parter și de la etaj, precum și spațiul de depozitare care se poate realiza în pod.   

Citește aici: Apartamente noi, la un singur apel de tine                                                                                                                                                                            

Construim casa viitorului pe strada Pîrâului

La noi promisiunile sunt realitate și de acea vă propunem un nou complex rezidențial. Compexul rezidential va fi realizat pe strada Pîrâului,nr. 44,  la intrarea în Livezeni dinspre Târgu Mureș într-o zonă liniștită cu multă verdeață și pădure în apropiere și va fi realizat din duplexuri. Duplexurile vor beneficia de o curte generoasă, de 10 arii, rezultând o curte de 5 arii pentru fiecare spațiu locativ. Fiecare spațiu locativ va fi compartimentat modern dispunând de living, baie, bucătărie, birou și debara la parter și de 3 dormitoare, baie și două dressinguri la etaj. Casele vor fi predate la cheie, cu toate utilitățile, pentru finisarea acestora fiind alocate bugete, fiecare proprietar având posibilitatea să-și aleagă ușile de interior, gresia, faianța, parchetul și instalațiile sanitare. Toate propietățile vor fi îngrădite, își vor beneficia de camere de supraveghere și alarme, termenul de finalizare este de 6 luni de la data contractării.                                                                                                                                          

Construim în continuare și în Ivănești și Sânișor

„ Următoarele proiecte rezidențiale pe care le vom dezvolta după cel de pe strada Pârâului, nr. 44  vor fi în Ivănești și Sânișor. Există un segment de populație care preferă să meargă un kilometru mai departe de Livezeni pentru a beneficia de liniște și să se bucure de natură. Pentru acest segment avem în pregătire două proiecte rezidențiale în zonele mai sus amintite. Acestea vor fi niște unități locative moderne, duplexuri și case single cu suprafața construita de 120 mp, proiectate și construite respectând conceptul de Case cu consum redus de energie, și care vor răspunde nevoilor locatarilor”  susține administratorul firmei LALAS IMOB, antreprenor al proiectelor.  

Casele viitorului au costuri reduse de întreținere

România se confruntă cu cele mai mari prețuri ale gazelor naturale si energie electrică din ultimii 15 ani. Pentru a beneficia de o locuință sustenabilă, cu costuri de întreținere reduse, S.C. LALAS IMOB propune celor interesați construcția de case cu un consum redus de energie. Designul, materialele și tehnologia de construcție își unesc forțele pentru a reduce la minim costurile cu incălzirea și răcirea locuinței.  LALAS IMOB SRL- Împreună construim casa viitorului, sună la 0740 924 567 și o locuință într-un complex rezidențial recent construit va fi a ta.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE