Home / Business / LALAS IMOB – Împreună construim casa viitorului !

LALAS IMOB – Împreună construim casa viitorului !

La începutul verii anului 2020 demara proiectul imobiliar al dezvoltatorului LALAS IMOB, un bloc nou de locuințe, cu nivel redus de înălțime. Azi, promisiunea lansată atunci este realitate și avem la ieșirea din Tîrgu Mureș spre Livezeni un complex rezidențial nou, cu 14 apartamente care oferă un stil de viață rafinat.

Bazat pe experiența acumulată, dezvoltatorul a demarat un nou proiect rezidențial, pe strada Pârîului, un complex rezidențial de 4 case înșiruite construite pe un teren de 12 arii, fiecare casă beneficiind de o curte generoasă. Casele au fost realizate pe două nivele și au o compartimentare modernă, la parter regăsim un living, baie bucătărie și un birou, iar la etaj dispun de trei dormitoare, o baie și un hol generos. Toate materialele folosite la realizarea caselor și la finisarea lor sunt  de cea mai bună calitate. Casele au fost predate la cheie cu toate utilitățile instalate, un plus de valoare și confort aducînd instalația de încălzire în pardoseală de la parter și de la etaj, precum și spațiul de depozitare care se poate realiza în pod.                                                                                                                                                                                  

La noi promisiunile sunt realitate și de acea vă propunem un nou complex rezidențial. Compexul rezidential va fi realizat pe strada Pîrâului,nr. 44,  la intrarea în Livezeni dinspre Târgu Mureș într-o zonă liniștită cu multă verdeață și pădure în apropiere și va fi realizat din duplexuri. Fiecare duplex va beneficia de o curte generoasă, de 10 arii, rezultând o curte de 5 arii pentru fiecare spațiu locativ. Fiecare spațiu locativ din cadrul duplex-ului va fi compartimentat modern dispunând de living, baie, bucătărie, birou și debara la parter și de 3 dormitoare, baie și două dressinguri la etaj. Casele vor fi predate la cheie, cu toate utilitățile, pentru finisarea acestora fiind alocate bugete, fiecare proprietar având posibilitatea să-și aleagă ușile de interior, gresia, faianța, parchetul și instalațiile sanitare. Toate propietățile vor fi îngrădite, își vor beneficia de camere de supraveghere și alarme, termenul de finalizare este de 6 luni de la data contractării.                                                                                                                                          

„ Următoarele proiecte rezidențiale pe care le vom dezvolta după cel de pe strada Pârâului, nr. 44  vor fi în Ivănești și Sânișor. Am observat că există un segment de populație care preferă să meargă un kilometru mai departe de Livezeni pentru a beneficia de liniște și să se bucure de natură. Pentru acest segment avem în pregătire două proiecte rezidențiale în zonele mai sus amintite. Acestea vor fi niște unități locative moderne, duplexuri și case single cu suprafața construitade 120 mp, proiectate și construite respectând conceptul de Case cu consum redus de energie, și care vor răspunde nevoilor locatarilor”  susține F. L. administratorul firmei LALAS IMOB, antreprenor al proiectelor.    România se confruntă cu cele mai mari prețuri ale gazelor naturale si energie electrică din ultimii 15 ani. Pentru a beneficia de o locuință sustenabilă, cu costuri de întreținere reduse, S.C. LALAS IMOB propune celor interesați construcția de case cu un consum redus de energie în care designul, materialele și tehnologia de construcție își unesc forțele pentru a a reduce la minimul a costurilor cu incălzirea și răcirea locuinței. LALAS IMOB SRL- Împreună construim casa viitorului, Sună la 0740 924 567 și o locuință într-un complex rezidențial recent construit va fi a ta.

Citeste si:  O nouă investiție de un milion de euro a fost finalizată la Câmpia Turzii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

O nouă investiție de un milion de euro a fost finalizată la Câmpia Turzii

Noul an aduce în economia județului Cluj finalizarea unei noi investiții, realizată „la firul ierbii”, …