Proiecte importante pentru comuna Sângeorgiu de Mureș Comune
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 242 Vizualizări

Proiecte importante pentru comuna Sângeorgiu de Mureș

Potrivit unor anunțuri publicate pe pagina de Facebook a primarului comunei Sângeorgiu de Mureș, Sófalvi Szabolcs, în cursul zilei de 9 noiembrie, au fost derulate trei proiecte de importanță majoră pentru comună.

,,De câteva zile a devenit funcțională și alimentarea cu apă potabilă până la ultimele case din zona „Gropile Lutului”. Toate branșamentele au fost terminate și toate contoarele funcționează”, a precizat Sófalvi Szabolcs, primarul comunei Sângeorgiu de Mureș.

,,Vremea favorabilă ne-a permis să demarăm o altă investiție din fonduri guvernamentale: construirea următoarei Stații de pompare apă potabilă pentru a asigura presiunea necesară pe strada Stejarului și împrejurimi. După faza de construcție urmează dotarea și automatizarea acestei stații de pompare precum și a celor construite pe strada Subpădure respectiv la intrarea în satul Cotuș”, a mai precizat Sófalvi Szabolcs, primarul comunei Sângeorgiu de Mureș.

Totodată Sófalvi Szabolcs, a anunțat că s-a ajuns în cursul zilei de 9 noiembrie la asfaltarea unei părți a trotuarelor din cartierul de blocuri Márton Áron.

Alexandra HAJA

Foto: Facebook – Sófalvi Szabolcs

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE