Redefinește-ți confortul locuinței, cu Negro Concept Store! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 543 Vizualizări

Redefinește-ți confortul locuinței, cu Negro Concept Store!

Casa, confortul și utilitatea ei constituie colțul tău de relaxare, în care tu și ceilalți membri ai familiei vă reîncărcați bateriile după ritmul solicitant al unei zile aglomerate. Soluțiile cele mai potrivite în amenajarea spațiului intim al căminului, funcțional și estetic, le găsești de multe ori în imediata ta apropiere. Negro Concept Store este cel mai complet showroom din Târgu Mureș specializat în comercializarea de materiale și finisaje interioare și exterioare, conceput pentru a-ți satisface exigențele amenajării locuinței, lucru pe care, cu siguranță, ți-l dorești de câtva timp.

Negro Concept Store, evoluție, creativitate, credibilitate
15 ani de existență pentru Negro Concept Store. E puțin? E mult? Pentru o parte din noi perioada pare relativ scurtă, însă pentru staff-ul companiei, direct implicat în dezvoltare, cei 15 ani au însemnat un permanent proces de reinventare și de adaptare continuă la cerințele și nevoile clienților. Cert este că până în prezent compania numără peste 25.000 de clienți deserviți de la înființare. Persoane fizice, firme de dezvoltare imobiliară, companii sau instituții mari din județ sau din țară au optat să achiziționeze materiale de finisaj de la Negro Concept Store. Creșterea cifrei de afaceri în 2020 și 2021, în ciuda contextului economic actual, reprezintă dovada succesului constant al societății. Acest lucru definește încă o dată valorile prin care firma își cimentează existența: profesionalism, viziune și muncă, dar mai ales respect acordat clienților și mult suflet pus în consilierea lor. Misiunea pe care și-a asumat-o Negro Concept Store de la înființare a fost aceea de a pune la dispoziția clienților o ofertă amplă de produse pentru amenajări interioare sau exterioare, superioare calitativ, accesibile pentru orice buget. Când vine vorba de amenajări interioare, majoritatea oferă numai produse, însă echipa Negro Concept Store se gândește la întregul proces, acordând atenția cuvenită fiecărei etape: proiectarea inspirată a soluției adecvate contextului, precum și procurarea – în condiții competitive – a
materialelor și obiectelor de design necesare. Cei care investesc în aranjarea locuinței au înțeles, de o bună vreme, că amenajările durabile se fac cu materiale de calitate și cu soluții adecvate, oferite de specialiști în domeniu. Indiferent cât de redusă se dorește a fi investiția, criteriul valorii trebuie să primeze, prin alocarea inteligentă a resurselor.

Pachet de beneficii, de la un partener de încredere
Pentru cei care nu au apucat să-i treacă încă pragul, menționăm că modernul magazin specializat în comercializarea materialelor și finisajelor interioare și exterioare este situat la etajul 1 al fostului magazin Ambient, de pe Strada Depozitelor, nr. 45-47, Târgu Mureș. Showroom-ul se întinde pe o suprafață considerabilă, de 1.500 metri pătrați, din care 900 metri pătrați expunere și 600 metri pătrați logistică și depozitare. Înființată în urmă cu 15 ani, compania se situează pe o traiectorie constant ascendentă. Te și întrebi: care este secretul prin care specialiștii firmei reușesc să ridice încontinuu ștacheta? Răspunsul vine firesc. Sunt conectați la trendurile în permanentă schimbare, la tot ce presupune design-ul interior și exterior. Își dezvoltă neîncetat portofoliul de mărfuri și servicii, pentru a-ți oferi produsele adecvate în amenajarea sau reamenajarea locuinței. În plus, o echipă competentă îți pune la dispoziție
expertiza și profesionalismul de care dispune, oferindu-ți soluții la problemele cu care te poți confrunta. Printre beneficiile de care te poți bucura din partea specialiștilor Negro Concept Store – dacă ești indecis sau îți lipsește doza de inspirație în amenajarea locuinței – poți include consultanța gratuită și, foarte important, servicii complete de proiectare 3D pentru baie și mobilă de bucătărie, tot gratuite, dacă te-ai decis să-ți achiziționezi materialele de care ai nevoie.


Ce îți oferă, concret, Negro Concept Store?
În zonele minuțios compartimentate din showroom găsești un microunivers de produse, începând cu materiale pentru finisaje, decorațiuni și iluminat, mobilier, sanitare și spa, mochetă, tapet, șeminee și încălzire în pardoseală. În secțiunea rezervată finisajelor, Negro Concept Store îți pune la dispoziție gresie și faianță într-o largă varietate de forme, stiluri și
culori, potrivite pentru orice încăpere a locuinței. Tot în zona de finisaje, este de interes să observi multitudinea de tipuri de podele și parchet, accesibile de la bugete mai mici, până la tipuri de parchet de calitate ridicată, din lemn masiv tradițional și prefinisat. Descoperi apoi partea decorativă de mozaicuri, într-o vastă cromatică, pentru piscine, săli de baie, spa-uri, saune și camere de duș. În categoria materialelor de finisaje găsești multe alte produse, cum ar fi vopsele de design interior, klinker, placări speciale, placări de piscine, deck.
Diversificarea continuă a gamei corpurilor de iluminat și a mobilei de bucătărie și baie merită să fie evidențiate, pentru că se numără printre produsele intens căutate. Corpurile de iluminat, moderne, sunt concepute după un design unic,
îmbinând armonios tehnologia cu stilul. Pot fi utilizate, cu succes, în cele mai moderne proiecte de amenajare. Mobilierul pentru baie și bucătărie combină, la rândul lui, tradiția si experiența cu noile tehnologii de fabricație.
Îți mai dezvăluim faptul că în zona de sanitare și spa vei găsi numeroase căzi de baie, instalații sanitare, cabine de duș, accesorii de baie, baterii sanitare, rigole de duș, radiatoare, sauna și hammam, alte obiecte sanitare.
Și pentru că multitudinea materialelor și finisajelor interioare și exterioare inclusă în oferta showroom-ului Negro Concept Store este atât de cuprinzătoare, îți recomandăm cu încredere să parcurgi secțiunea „produse comercializate”, pe care o găsești pe prima pagină a companiei: www.negroconstruct.ro/branduri-comercializate.

Diversificarea, principalul exponent al succesului
Într-o economie de piață efervescentă, secretul celor care reușesc să se mențină „pe val” este
determinat de diversificarea permanentă a produselor și serviciilor oferite, de satisfacerea
preferințelor în continuă schimbare ale clientelei.
Showroom-ul Negro Concept Store și-a îmbogățit continuu varietatea de mărfuri comercializate. În top se situează creșterea accentuată a diversității corpurilor de iluminat și a mobilei de bucătărie. Este vorba aici doar de una din fațetele „cubului Rubik”. Fiindcă portofoliul materialelor și finisajelor pentru interioare și exterioare din oferta magazinului se diversifică în mod constant. Cu toate că nu constituie o noutate absolută, firma a înregistrat o creștere considerabilă a exportului de gresie.
Rezultatele instituite în atâția ani de colaborare cu multitudinea de clienți statornici au dat roadele așteptate. Astăzi, Negro Concept Store se situează printre firmele consacrate în domeniul produselor pentru amenajarea locuinței. Reînnoirea permanentă a stocurilor oferă companiei posibilitatea de a livra rapid produsele alese de clienți, astfel încât fiecare proiect de amenajare, indiferent de stadiul în care se află, să avanseze cât mai rapid spre etapa de finalizare. Serviciile de vânzare, consultanță și proiectare 3D sunt suplimentate de servicii profesionale de livrare și transport până la domiciliul clienților.

NEGRO CONCEPT STORE, ORIUNDE ÎN ȚARĂ! MATERIALE ȘI FINISAJE INTERIOARE/EXTERIOARE.

Date de contact Showroom Negro Concept Store:
Str. Depozitelor, nr. 45-47, etaj 1 (în incinta vechiului magazin Ambient), Târgu Mureș, județul Mureș,
• Telefon: 0265-259.215,
• e-mail: negro.construct@yahoo.com, negro.construct@gmail.com,
• Pagina web: http://www.negroconstruct.ro/

Ioan ȘANDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE