Home / Business / Investiție Delgaz Grid în Iernut

Investiție Delgaz Grid în Iernut

Distribuie

Reprezentanții SC Delgaz Grid SA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Înlocuire conducte și branșamente gaze naturale presiune redusă strada Mihai Eminescu, Liviu Rebreanu, Octavian Goga, Lucian Blaga, Vasile Dumbravă, Ion Slavici, Piața 1 Decembrie 1918, presiune joasă: strada Mihai Eminescu (parțial), în localitatea Iernut, județul Mureș” propus a fi amplasat în orașul Iernut.

Potrivit unui comunicat, informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la sediul Delgaz Grid SA din Târgu Mureș, Bulevardul Pandurilor nr. 42, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 17.30, persoană de contact Romul Aurel Brustur, telefon 0747-069.513.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Găsește locul de muncă potrivit la Târgul de Cariere | Mureș! Peste 600 de joburi disponibile

Distribuie Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de evenimente de recrutare și employer branding …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.