A venit iarna! Ce e de făcut pentru a nu te lăsa izolat în casă de temperaturile scăzute de afară? Timp liber
  • gabriela.belean
  • 0 comentarii
  • 423 Vizualizări

A venit iarna! Ce e de făcut pentru a nu te lăsa izolat în casă de temperaturile scăzute de afară?

A picture containing stone

Description automatically generated

Începutul lunii decembrie a fost luat în serios de termometrele din toată țara, iar mureșenii pot confirma că nici cele din județul lor nu s-au lăsat mai prejos. Iarna vine cu multe motive de zâmbet, fără doar și poate, însă răpește majorității covârșitoare a oamenilor bucuria de a petrece clipe de liniște în aer liber. 

Izolarea în confortul casei nu este o soluție de dorit în anotimpul rece, date fiind periculoasele tendințe de a renunța la mișcare, de a cădea în depresii sezoniere și de a reduce semnificativ numărul interacțiunilor cu cei din jur. Deși pentru a petrece timp pe afară va fi nevoie de ceva mai multe pregătiri decât ar presupune o ieșire în toiul verii, eforturile depuse vor aduce beneficii pe măsură. Nu știi cum să-ți faci viața mai ușoară, spre a găsi resursele necesare să dai zilnic ,,bună ziua” cerului liber?

Iată 3 sugestii utile care vor îmbunătăți considerabil experiența petrecerii timpului în aer liber, indiferent de temperaturile scăzute:

  1. Renunță la standardele nerealiste privind alimentația

Primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l înțelegi și să-l accepți este acela că pe parcursul iernii vei avea nevoie de mai multe calorii decât în restul anului. Experiențele trecute ți-au arătat-o, iar studiile o confirmă. Anotimpul rece vine cu nevoi și posibilități diferite în materie de alimentație și cu o scădere considerabilă a eforturilor fizice depuse. Pentru a avea energia necesară unor plimbări în aer liber în această perioadă, va fi nevoie să renunți la standardele nerealiste privind alimentați

2. Investește în echipamentul potrivit pentru curte

Dacă te numeri printre norocoșii care se bucură de curtea sau terasa personală, nu ar trebui să mai cauți scuze pentru a nu părăsi interiorul călduros al casei. Pentru a spori confortul pe terasa proprie, merită să investești într-o serie de echipamente care să îmbunătățească considerabil momentele petrecute afară în compania unei cești de ceai ori a persoanei iubite. Un exemplu de astfel de investiție este, fără îndoială, un încălzitor de terasă de la Hornbach, care te va ajuta să uiți de temperatura reală a aerului. De asemenea, ia în considerare achiziționarea și plantarea unui brăduț natural anul acesta, care să servească drept pom de Crăciun, fără a implica vreun strop de poluare și fără a te angaja în procesul neplăcut de curățare a casei odată ce sărbătorile s-au încheiat

3. Îmbracă-te comod și călduros

Pasionații de modă vor strâmba din nas când va veni vorba despre adaptarea la un stil mai degrabă utilitar decât estetic. Din păcate, ținutele mai puțin elegante, dar comode și călduroase ar trebui să aibă prioritate în sezonul rece pentru a nu te incomoda mai mult decât este cazul. Există, însă, și o veste bună: ținutele sport pot fi extrem de chic! Cu puțină imaginație, orice stil poate deveni stilul tău.

Iarna aceasta nu sta acasă doar pentru că este frig! Bucură-te de timpul liber petrecând cât mai mult din acesta sub cerul albastru și beneficiile resimțite vor fi majore!

Sursa foto: unsplash.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE