Rectorul UMFST, prezent la Gala United Nations Public Service Awards Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 385 Vizualizări

Rectorul UMFST, prezent la Gala United Nations Public Service Awards

Rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, senatorul Leonard Azamfirei, a participat luni, 13 decembrie, la ceremonia de acordare a United Nations Public Service Awards 2021, eveniment în cadrul căruia a fost premiat și Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României coordonat de mureșeanul Borbély László.

”United Nations Public Service Awards (UNPSA) este cea mai prestigioasă recunoaștere internațională a excelenței în serviciul public. Acest premiu recompensează realizările creative și contribuțiile instituțiilor de serviciu public care duc la o administrație publică mai eficientă și mai receptivă în țările din întreaga lume, promovând astfel rolul, profesionalismul și vizibilitatea serviciului public. În cadrul United Nations Public Service Awards din acest an, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României coordonat de dl László Borbély a primit astăzi Premiul anual la categoria „Creșterea eficienței instituțiilor publice de a îndeplini Obiectivele de Dezvoltare Durabilă”. Conform World Business for Sustainable Development, dezvoltarea durabilă este “dezvoltarea care urmărește satisfacerea nevoilor prezentului, fără a compromite posibilitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi”. Este un element de responsabilitate pe care trebuie să îl cultivăm fiecare dintre noi”, a scris, pe pagina sa de Facebook, senatorul Leonard Azamfirei.

Totodată, rectorul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș și-a exprimat încrederea într-o clasare cât mai bună a principalei universități mureșene în clasamentul UI Green Metric.

”În acest context reamintesc faptul că UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș este cea mai bine poziționată universitate din România în clasamentul UI Green Metric 2020 fiind situată pe poziția 285 la nivel mondial. Mâine, 14 decembrie, va fi publicat clasamentul pe anul 2021. Împreună lucrăm pentru lumea de mâine”, a punctat prof. univ. dr. Leonard Azamfirei.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE