Rețea de canalizare prelungită pe o stradă din Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1740 Vizualizări

Rețea de canalizare prelungită pe o stradă din Târgu Mureș

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș au aprobat, recent, cu prilejul unei ședințe ordinare d elucru, indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul ,,Extindere rețea canalizare, rețea de apă, racorduri și branșamente strada Remetea”, la valoarea totală a investiției de 936.173 de lei, cu TVA.

Potrivit inițiatorului proiectului, primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, pe strada Remetea, de la intersecția cu strada Cetinei până la limita municipiului Târgu Mureș, nu este rețea de canalizare pentru colectarea apei uzate, iar sursa de poluare ”o reprezintă deversarea necontrolată a apelor neepurate în lipsa sistemului centralizat de canalizare, care afectează calitatea apei din pânza freatică.”

”De asemenea, pe această porțiune mai sunt câteva case noi construite care nu au apă curentă. Momentan se poluează mediul prin deversări necontrolate a apelor uzate ce afectează calitatea apei din pânza freatică. Suprafața ocupată de strada Remetea, aparține domeniului public a Municipiul Târgu Mureș. Terenul se află în întregime în folosința domeniului public, ampriza străzii rămânând nemodificată în urma procesului de modernizare”, a precizat Soós Zoltán, în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

Proiectul aprobat prevede o rețea de canalizare de o lungime de aproximativ 541 de metri liniari, precum și prelungirea rețelei de apă potabilă cu circa 111 de metri liniari de conductă, precum și amplasarea a 5-10 branșamente la imobilele noi construite.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE