Regulamentul transportului public județean de persoane, modificat Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 393 Vizualizări

Regulamentul transportului public județean de persoane, modificat

Aleșii județeni au aprobat, în data de 15 decembrie, într-o ședință ordinară de lucru, modificarea Hotărârii Consiliului Județean nr. 55/25 martie 2021 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea în continuare a transportului public județean de persoane prin curse regulate, în județul Mureș, conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 70/2020.

Astfel, titlul Hotărârii Consiliului Județean Mureş nr. 55/25 martie 2021 se modifică și va avea următorul cuprins: „Hotărârea Consiliului Județean nr. 55/25 martie 2021 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea în continuare a transportului public județean de persoane prin curse regulate, în județul Mureș”.

Potrivit paginii web a Consiliului Județean Mureș modificările vizează următoarele articole:

– Articolul 1 se modifică și va avea următorul cuprins: „Se aprobă inițierea atribuirii contractelor de delegare a gestiunii serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, în aria teritorială de competență a Județului Mureș pentru traseele neoperate din Programul județean de transport rutier contra cost de persoane prin servicii regulate pentru perioada 2013 – 2023, în condițiile documentației de atribuire cuprinse în Anexa nr. 1, pe perioadă determinată, până la data finalizării procedurilor pentru încheierea contractelor de delegare a gestiunii serviciului, prin procedură competitivă, în condițiile Hotărârii Consiliului Județean Mureș nr. 153/2021 privind luarea unor măsuri în vederea delegării serviciilor de transport județean prin curse regulate la nivelul județului Mureș.”

– Articolul 2 se modifică și va avea următorul cuprins: „Se aprobă conținutul contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public județean de persoane prin curse regulate în aria teritorială de competență a Județului Mureș, conform Anexei nr. 2, contract ce se va încheia în baza licențelor de traseu valabile pe traseele respective la data de 1 aprilie 2020, pe perioadă determinată, până la data finalizării procedurilor pentru încheierea contractelor de delegare a gestiunii serviciului, prin procedură competitivă, în condițiile Hotărârii Consiliului Județean Mureș nr. 153/2021 privind luarea unor măsuri în vederea delegării serviciilor de transport județean prin curse regulate la nivelul județului Mureș.”

– Conţinutul contractului de delegare prevăzut în anexa nr. 2 la Hotărârea Consiliului Județean nr. 55/25 martie 2021 se modifică în privinţa duratei, corespunzător punctelor 2 şi 3.

”Serviciul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate în judeţul Mureş se va efectua în baza Regulamentului şi a Programului de transport public județean de persoane aprobate prin Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr. 153/2021 privind luarea unor măsuri în vederea delegării serviciilor de transport județean prin curse regulate la nivelul județului Mureș, ulterior atribuirii contractelor de delegare prin procedura competitivă prevăzută de acest act administrative”, menționează sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE