Tarife majorate de Compania Aquaserv Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3049 Vizualizări

Tarife majorate de Compania Aquaserv

Aleșii județeni au aprobat miercuri, 15 decembrie, într-o ședință ordinară de lucru, modificarea tarifelor practicate de SC Compania Aquaserv SA pentru serviciile de apă potabilă și epurare a apelor uzate. Astfel, taxa pentru serviciul de apă potabilă a crescut de la  3,76 lei/metru cub la 4,03 lei/metru cub, iar taxa pentru epurarea apelor uzate s-a modificat de la 3,16 lei/metru cub la 3,39 lei/metru cub.

”Prin adresa înregistrată la Consiliul Județean Mureș cu numărul 30417/3 noiembrie 2021, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Aqua Invest Mureș ne transmite solicitarea privind aprobarea prețurilor pentru serviciile publice de alimentare cu apă și canalizare – epurare prestate de Compania Aquaserv SA – operator – în aria de operare, acestea fiind avizate de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice – ANRSC. Demararea procedurii de ajustare a prețurilor conform celor de mai sus, a fost comunicată ADI prin adresa numărul 215515/1 noiembrie 2021, fiind atașată acesteia și Avizul ANRSC numărul 916530/29 octombrie 2021”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

Potrivit sursei citate, ”ultimele prețuri și tarife aplicate serviciului de alimentare cu apă, canalizare și epurare, au fost aprobate de Consiliul Județean Mureș prin Hotărârea nr. 94 din 25 iunie 2020.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE