Fetiței tale îi place Lego? Iată care sunt cele mai populare seturi Lego Friends, care pot fi un cadou perfect Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 419 Vizualizări

Fetiței tale îi place Lego? Iată care sunt cele mai populare seturi Lego Friends, care pot fi un cadou perfect

În general, Lego sunt considerate seturi de construit pentru băieți, însă compania încearcă să se lupte cu aceste stereotipuri de ani de zile. Poate fi dificil să-ți dai seama care seturi Lego sunt cele mai bune pentru fetița dumneavostră. Lego pot avea tot felul de teme. S-ar putea să găsești chiar și un set care are pe el personajele preferate de film sau de televiziune ale copilului tău.

Lego a creat, special pentru fete, seria Lego Friends în 2012. Acesta le are ca personaje principale pe Andrea, Emma, Mia, Olivia și Stephanie, dar va primi și mai multe personaje masculine începând cu 2022, pentru a echilibra balanța. Dacă fetiței tale îi plac seturile Lego Friends, iată care sunt cele mai populare modele pentru care poți opta pentru a îi face un cadou.

Lego Friends Forest: Cascada

Setul de aventură LEGO pentru camping în pădure include o cascadă cu balamale pentru acces la partea din spatele cascadei. Copiilor le va plăcea să se joace în tabăra Lego Friends, să descopere bijuteria din spatele cascadei cu balamale sau să folosească binoclul. Setul Lego Friends include, de asemenea, un detaliu de foc de tabără și un pod care traversează un râu, o marshmallow pe un băț și un scuter de jucărie. Vine cu mini-păpușile Lego Friends Andrea și Olivia, și o figurină de jucărie veveriță pe care copiii o pot hrăni cu o castană. O jucărie grozavă pentru fete și băieți de +5 ani care iubesc natura, ceea ce o face cadoul perfect pentru zile de naștere sau Crăciun.

Lego Friends: Liceul din Heartlake City

Este un set cu o școală cu 2 etaje, cu 3 săli de clasă de construit și explorat, precum și o cantină, dulapuri, baie și un loc de joacă în aer liber. Clasa de artă, teatru și muzică Lego conțin un cufăr cu un set de costume, o selecție de instrumente, pensule, vopsele. Acest joc de rol pentru profesori Lego pentru copii include un laborator de științe cu microscop și gărgăriță pentru a studia și a recrea o zi din viața unor elevi. Include 3 mini-păpuși Lego Friends cu care să te joci: Olivia, un copil nou, Julian și o figură profesor. Există, de asemenea, o bicicletă de jucărie cu cască, o minge, un laptop și un pix cu caiet, precum și mese și accesorii. Acest model de școală Lego se așează pe o bază solidă, ceea ce îl face o piesă de afișare grozavă și un cadou grozav de ziua de naștere.

Lego Friends: Autobuzul prieteniei

Copilul tău va adora această jucarie de construcție Lego Friends. La bordul acestui autobuz de jucărie plin de detalii, veți descoperi posibilități nesfârșite. Setul vine cu o mulțime de accesorii și mini păpușile Olivia, Mia și Stephanie, pentru ore întregi de distracție fără oprire, cu jocuri de rol. Acoperișul glisează înapoi pentru un acces ușor la zonele de dedesubt, iar un acoperiș rabatabil permite accesul ușor la dormitoare. Vine cu o mulțime de accesorii pentru mini păpuși, un hamster, un laptop, o cameră foto, o tigaie, un ou, plăci decorative, o pătură, o prăjitură și multe altele. Jucăria include, de asemenea, o piscină care alunecă sub autobuz, o plasă de tenis detașabilă pentru distracție din autobuz și o stație de reparații cu unelte.

Lego Friends: Avionul Heartlake City

La bordul acestui avion de jucărie plin de caracterisitici se deschide o lume nesfârșită de scenarii creative de călătorie cu numeroasele sale accesorii distractive. Include scară de îmbarcare mobilă, ecrane TV pe spătarul scaunelor, ghișeu de check-in cu raze X și secțiune de coadă deschisă pentru depozitarea bagajelor. Include mini-păpușile Stephanie, Olivia și Căpitanul Ashley, un câine și o mulțime de accesorii distractive pentru avion și sărbători. Jucărie potrivită pentru băieți și fete cu vârsta peste 7 ani, unde se pot face check-in, își pot pune valizele în compartimente, pot servi mâncare, pot viziona filme sau pot vizita pilotul. Este potrivită pentru joc de rol și experiența unei călătorii cu avionul. De aceea, Lego sunt jucării ideale pentru dezvoltarea pe planuri multiple a copiilor de toate vârstele.

Lego Friends: Casa de pe plajă

Oferă divertisment copilului tău cu Lego Friends: Casa de pe plajă, care include tot felul de detalii distractive, precum terasa în aer liber pentru DJ, barul și hamacul. Tavanul este ridicat pentru a dezvălui un DJ cu difuzoare, lumini și o consolă. Dedesubt este un duș pe plajă unde cei mici se pot juca pentru a se răcori. Include 2 mini-păpuși, Andrea și Mia, figurine de flamingo și delfini, o barcă cu vâsle și o placă de surf pentru a juca aventurile de vară. Jucăria de construcție pentru băieți și fete de 6+ ani include o hartă a comorilor, un castel de nisip, telefon, cameră foto, valiză, geantă, căști și un crab pentru distracție suplimentară. Această casă de păpuși va face furori și în rândul micilor constructori cu vârsta peste 6 ani, care se bucură de un proiect de construcție plin de satisfacții.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE