Home / Altele / Cele 5 cursuri pe care orice copil de 11 ani trebuie să le ia în considerare

Cele 5 cursuri pe care orice copil de 11 ani trebuie să le ia în considerare

Distribuie

Orice copil aflat în plină dezvoltare trebuie să profite la cote maxime de timpul liber, pentru a învăța diferite lucruri interesante și pentru a-și dezvălui pasiunile. De aceea, orice copil cu vârsta de 11 ani trebuie să practice mai multe cursuri care să-l ajute să-și găsească un drum, o carieră, un viitor. 

Este elementar ca cei mici să facă cursuri atât pentru dezvoltarea cognitivă, cât și pentru cea fizică. Astfel, citește în continuare articolul și află care sunt cursurile pe care trebuie să le iei în considerare pentru micuțul tău. 

Iată ce cursuri trebuie să faci copiii de 11 ani 

  • Curs de pictură

Este foarte important ca un copil să-și pună în funcțiune creativitatea chiar de la vârste fragede. Spiritul creativ este foarte important atât in copilărie, cât și în viața de adult, așa că este necesar ca un micuț de 11 ani să facă curs de pictură. 

Creativitatea poate ajuta în foarte multe domenii, așa că aceasta trebuie să fie stimulată de la vârste mici. 

  • Curs de înot

Este elementar ca orice om să știe să înoate, deoarece înotatul poate fi vital în anumite momente critice. Chiar dacă nu toată lumea ajunge în acele puncte critice ale vieții, este bine ca fiecare persoana să știe să înoate, măcar pentru a se distra în timpul petrecut la mare. 

În plus, copil care face înot se poate menține în formă, poate avea o viață activă și multă sănătate. Prin mișcare, probleme de sănătate stau la distanță, așa că înotul este vital. 

  • Curs de engleză

Engleza este o limbă internațională care se folosește pretutindeni. Indiferent că pleci într-o țară străină sau lucrezi într-o multinațională, este stringent să cunoști această limbă. Cei mai mulți oameni ai planetei o cunosc, așa că este indicat ca și copilul tău să o învețe. 

Dacă nu știi care este locul unde copii pot face cursuri de limba engleză la perfecție, află că Englezacopii.ro este locul ideal. Aici, limba se învață într-un mod foarte interactiv și plăcut prin diferite exerciții de concentrare în engleză și prin multe alte metode interesante. 

  • Curs de chineză

Chineza este o limbă pe care foarte puține persoane o cunosc. Este foarte bine ca micuțul tău de 11 ani să știe o limbă mai puțin cunoscută, fiindcă job-urile ce o necesită sunt foarte bine plătite. 

Astfel, îndrumă-ți copilul spre un curs de chineză, japoneză, turcă sau arabă, astfel încât viitorul său să fie unul strălucit. 

  • Curs de chitară

Este visul oricărui copil să învețe să cânte la un instrument muzical. Nu tăia aripile micuțului, ci înscrie-l la un curs de chitară. 

Este foarte plăcut să-ți vezi copilul excelând și cântând perfect la acest instrument muzical, cu ajutorul căruia poate face chiar o carieră de succes. 

În cele din urmă, ține cont de toate aceste cursuri și înscrie-ți prichindelul la cât mai multe cursuri care să-i ofere o mână zdravănă de ajutor pe viitor.

Sursa foto: Pexels.com


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Electrica Furnizare menține programul de lucru extins în punctele de prezență ale companiei

Distribuie Din grijă pentru clienții săi, Electrica Furnizare menține programul de lucru extins în punctele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.