CS Juvenes, un club cu multe victorii în 2021 Slider
  • Anamaria Marcu
  • 0 comentarii
  • 365 Vizualizări

CS Juvenes, un club cu multe victorii în 2021

CS Juvenes s-a bucurat anul acesta de numeroase rezultate frumoase. Potrivit comunicatului de presă emis de clubul sportiv, s-au remarcat foarte mulți copii, tineri și adulți pe plan național, dar supriza sunt titlurile de campioană mondială și de vicecampioană mondială pe care le-au obținut două fete legitimate la Juvenes la secția de karate. Alături de ele nu trebuie să lipsească din mențiunea noastră nici tilul de campion național la șah, nici titlul de campion național la motocross, nici promovarea în divizia A a echipei de șah.

Binecunoscutul Ionuț Cojanu a cucerit titlul de campion național la secția Veterani 1, cu maximul de puncte posibile, la Campionatul Național Individual de Motocros al României. Competiția s-a desfășurat pe circuitul Liviu Farcaș din Ungheni, Mureș, în apropierea orașului Târgu Mureș, între 23 și 24 octombrie 2021.

La șah, la Campionatul Național de Amatori dedicat jucătorilor cu ratingul sub 2000, desfășurat la Poiana Țapului,  între 28 și 31 mai 2021, Illés Sándor Ferenc a devenit campion național cu 6 puncte din 7 posibile. Maestrul Internațional și antrenorul de șah al clubului CS Juvenes, Daniel Baratosi a obținut locul III la șah clasic, la Concursul Internațional de Șah Caissa de la Miercurea Ciuc din 21-29 august, la care au participat jucători din 7 țări: , România, Moldova, Canada, Germania, Olanda, Polonia și Ungaria. Felicitări, să ne faceți mândri în continuare!

          Ultima, dar nu cea din urmă, secția de karate WUKF din cadrul clubului sportiv CS Juvenes face cinste orașului cu foarte multe rezultate bune, dar nu putem să nu remarcăm performanțele lui Szava Bernadett, după cum urmează: 1 titlu de campioană mondială, la Campionatul Mondial de Kaerate WUKF desfășurat la Cluj Napoca între 23 și 26 septembrie a.c., la categoria fete 12 ani și 1 tiltu de vicecampioana mondială în cadrul aceluiași campionat la KUMITE ECHIPE ROTATIV Shobu Nihon Fete, la categoria11-12 ani. Credeați că asta e tot? Abia am început! Szava Bernadett a câștigat locul I la Cupa Campionilor Europeni de la Cluj Napoca din 11-12 noiembrie, locul I la Concursul Național Școlar Karate Do, Cupa Shorin Ryu de la Târgovişte din 13 noiembrie 2021 (da, la diferență de o zi după ultimul loc întâi câștigat!); locul I la Cupa României de la Sighișoara din 27-28 noiembrie 2021; locul III la Campionatul Național de Copii de la Mediaș și locul III la Cupa Hara.

          Împreună cu Bernadett s-au remarcat extrem de mulți copii talentați: Gaşpar Mihai Andrei – 1 loc I și 2x locul III;  Nagy Kaiser Zsanett – 1 loc I și 1 loc IV; Mattern Robert – 2x locul II; Vultur Cristian – 1 loc II și 1 loc III; Szengyel Szilárd – 2x locul III; Mattern Ingrid – 2x locul IV; Ősz Robert Erik – 1 loc I; Ősz Mara Andreea – 1 loc II și Elabbasy Adam cu 1 loc II. Felicitări tuturor copiilor pentru pasiune, pentru munca depusă și pentru rezultatele excepționale care, cu siguranță, nu au fost ușor de obținut. Bravo!

          O premiere foarte reușită și plină de victorii pentru palmaresul fiecărui tânăr, dar și pentru cel al adulților. Redacția Zi de Zi urează clubului CS Juvenes cât mai multe victorii și reușite și în anii care vin.

Anamaria Luisa MARCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE