Echipa de baschet a CSM – meci caritabil Slider
  • Anamaria Marcu
  • 0 comentarii
  • 273 Vizualizări

Echipa de baschet a CSM – meci caritabil

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal din Târgu Mureș organizează vineri, 17 decembrie 2022, un meci caritabil cu scopul de a ajuta copiii sărmani. Clubul a format un parteneriat cu Asociația Îngerii orașului și își propune să doneze toți banii obținuți în urma meciului copiiilor găzduiți de asociație. Mecanismul este următorul: toți spectatorii care doresc să vadă meciul își vor achiziționa bilete, iar suma aferentă va merge direct în contul asociației caritabile.

Asociația îl are ca președinte pe Lajos Kovács-Alpár și ca vicepreședinte pe Katalin Baranka. Există și două companii implicate, lanțul Darina și firma de rechizite Herlitz România.

Clubul Sportiv își propune să aducă în sală copilașii înainte de începerea partidei și să le ofere cadourile de la cei doi sponsori. Apelul este deschis tuturor celor care doresc să facă o faptă bună în preajma sărbătorilor. Biletele se achiziționează online sau de la chioșcurile partenere. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a instituției.

Anamaria Luisa MARCU 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE