”În căutarea înțelepciunii uitate”, acțiune caritabilă de amploare în județul Mureș Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 291 Vizualizări

”În căutarea înțelepciunii uitate”, acțiune caritabilă de amploare în județul Mureș

Asociația OUR LIFETIME, împreună cu Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (C.A.R.P.) Reghin, cu implicarea voluntarilor din cadrul Ligii Studenților UMFST Târgu Mureș și cu sprijinul sponsorilor, și-au setat un nou obiectiv în această perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă.

„Luna Decembrie, este luna în care acțiunile de binefacere au succesul cel mai mare și lumea în general e mai înțelegătoare, mai îngăduitoare, mai bună. Totuși, ne dorim să nu avem doar o altă acțiune caritabilă, ci ne dorim să împărtășim cu cei ce ne urmăresc, prin bunăvoința beneficiarilor acestei acțiuni, ceva și mai de preț pentru noi ce punem suflet și sunt sigur că și pentru d-voastră. Am identificat 350 de pensionari, care trăiesc în condiții mai puțin prielnice și care ar aprecia maxim, nu doar pachetul surpriză pregătit pentru Crăciun, dar și gestul, gândul de bine ce-l vor aduce cei implicați și evident zâmbetul lor sincer. Dar cum ziceam, nu e doar o altă acțiune caritabilă, pentru că suntem în căutarea înțelepciunii uitate. În măsura posibilităților, cei implicați vor reveni din această aventură, cu câteva vorbe înțelepte, cu câteva povățuiri ale celor trecuți prin ani de viață, încercați de provocările vremurilor schimbătoare și a căror înțelepciune poate altfel ar fi uitată”, a precizat Farcaș Mihai-Dan, președintele Asociației OUR LIFETIME.

Sania lui Moș Crăciun, trasă de cai putere

Peste 50 de localități, peste 350 de beneficiari, peste 100 voluntari, minim 20 de echipe, toate se vor sincroniza în cadrul unei ample acțiuni care va avea loc luni, 20 decembrie. Dacă sunt noroaie, sunt pregătite  echipe de intervenție OFF-ROAD, care se vor alătura cauzei și vor sprijini logistica de transport. Ineditul acestei acțiuni este dat de faptul că sania lui Moș Crăciun va fi trasă de cai putere, nu de reni.

„Până în acest moment, s-au adunat peste 2 tone de alimente de bază, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără sponsorii ce s-au alăturat acestei cauze. Menționez că eforturile sunt susținute de toată lumea implicată, iar C.A.R.P. Reghin, merită toată aprecierea pentru activarea a mai multor binefăcători din comunitate, ce s-au alăturat și ei cu sponsorizări. Iar energia și implicarea voluntarilor Ligii Studenților UMFST, va fi resimțită de toți participanții la acțiune”, afirmă Farcaș Mihai-Dan.

Potrivit acestuia, scopul acțiunii îl reprezintă întrajutorarea unui număr de 350 de persoane vârstnice, pensionari, din peste 50 de localități din județul Mureș. ”Ne dorim să venim înapoi din această amplă acțiune, cu un mesaj, o vorbă, sau povățuirea înțeleaptă din partea celor pe care-i vizităm. !”, spune reprezentantul Asociației OUR LIFETIME.

”În căutarea înțelepciunii uitate…”

Acțiunea inițiată de Asociația OUR LIFETIME s-a bucurat de un sprijin venit din partea comunității reghinene, fie că vorbim de companii sau firme mai mici, cu toții au înțeles mesajul, acela de a veni în sprijinul celor nevoiași. Împreună cu C.A.R.P. Reghin, s-au adunat mulți sponsori, companii din comunitatea Mureșeană.

„În produse sau bani, fiecare gest al acestor oameni cu inimă mare, ne-a adus mai aproape de a îndeplini obiectivul pentru care luptăm. Amintim de IRUM SA, SOCOT SA, PLASAMSERV SRL, SERELE DALIN SRL,  MIRDATOD SRL, REMEX SA, FERMELE GLIGA, HELIANTUS SRL, DEMICONS SRL, BAR AS MOTORSPORT SRL, AGC EXPRES LOGISTIC SRL, BIOAVIS SRL, RUPACK SRL, BISTRO MAIA, HUNTER VIP SRL, GLIGA COMIMPEX SRL, EXPERT IT SRL, Centrul Medical GALENUS, ALIAT Volkswagen cu ”SANIA LUI MOȘ CRĂCIUN”, Asociația Sportivă a Cicliștilor de Anduranță (AscA) Reghin prin voluntarii cicliști, și toți voluntarii noștri. Fără a-i uita pe tinerii studenți ai UMFST, membrii ai Ligi Studenților, le mulțumim pentru că își scurtează din vacanța de iarnă mult așteptată, pentru a participa la acțiunea ”În căutarea înțelepciunii uitate…”.Faptele bune nu se încheie aici, pentru că provocarea adevărată va fi luni, când sperăm să facem bucurie celor ce vor primi pachetele, nu doar pentru pachet, dar și pentru curiozitatea fiecăruia asupra vieții lor. Dacă vrei să te alături, ca voluntar, pentru această acțiune, sau acțiuni viitoare, este suficient să ne contactezi prin email, la contact@ourlifetime.org și lasă-ne datele tale de contact. Încă sunt multe proiecte ce necesită implicarea comunității”, a precizat Farcaș Mihai-Dan.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE