Plan pentru extinderea Spitalului din Reghin Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 494 Vizualizări

Plan pentru extinderea Spitalului din Reghin

Consilierii locali ai municipiului Reghin au aprobat recent, cu ocazia unei ședințe ordinare de lucru, cu unanimitate de voturi, 18, un Studiu de oportunitate privind necesitatea construirii unei noi aripi a Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin.

”Construirea unei noi aripi a Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin, cu circuite medicale funcționale, cu instalații funcționale și adecvate unei unități spitalicești, cu aparatură medicală modernă și un sistem digitalizat centralizat, va duce la îmbunătățirea calității actului medical, venituri mai mari pentru spital și creșterea satisfacției pacienților și aparținătorilor, având în vedere faptul că Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin deservește atât populația din municipiul Reghin, cât și populația din localitățile Văii Mureșului superior, Văii Gurghiului, Văii Beicii și altele”, a precizat inițiatorul proiectului, Márk Endre Dezső, primarul municipiului Reghin.

Potrivit paginii web www.spitalreghin.ro, unitatea dispune de 264 de paturi în regim de spitalizare continuă, de 16 paturi în regim de spitalizare de zi și de 10 paturi pentru însoțitori și are în componență șase secții (Medicină internă, Chirurgie generală, Obstetrică-ginecologie, Neonatologie, Boli infecțioase, Pediatrie), șapte compartimente (Cardiologie, Urologie, Ortopedie-traumatologie, Prematuri, Otorinolaringologie, Dermatovenerologie, A.T.I. – Primire urgență) și ambulator de specialitate. Managementul spitalului este asigurat de Florentina Simona Toncean – manager, dr. Maria Mirabela Suciu – director medical și ec. Mirela Sîntamarian – director financiar-contabil.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE