True Travel, noutăți despre zborurile cu plecare de pe Aeroportul ”Transilvania”! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2363 Vizualizări

True Travel, noutăți despre zborurile cu plecare de pe Aeroportul ”Transilvania”!

Echipa True Travel s-a aflat duminică, 19 decembrie, pe Aeroportul Internațional ”Transilvania” Târgu Mureș, unde a asistat la decolarea primului zbor cu ruta Târgu Mureș – Paris, alături de conducerea aeroportului și de reprezentanții companiei aeriene HiSky.
”Zborul Târgu Mureș – Paris Beauvais – Târgu Mureș va fi operat de două ori pe săptămână, în zilele de duminică și joi. Mulțumim companiei aeriene, conducerii aeroportului, precum și autorităților locale pentru dorința și efortul făcut în vederea dezvoltării aeroportului și în vederea lansării unor noi curse!”, au transmis reprezentanții companiei True Travel din Târgu Mureș.
Luni, 20 decembrie, compania aeriană HiSky a lansat un alt zbor cu plecare de pe Aeroportul Internațional ”Transilvania” Târgu Mureș, cu destinația Milano.
”Cursa Târgu Mureș – Milano Bergamo – Târgu Mureș va avea o frecvență de două ori/săptămână, cu operare în zilele de luni și vineri. Echipa True Travel a fost prezentă și la această lansare pentru a‐și arăta suportul și susținerea cu privire la noile curse și la dezvoltarea aeroportului! Turiștilor le urăm călătorie plăcută, fie că merg într-un city break sau că se întorc acasă de sărbători! Îi asigurăm în continuare de tot suportul pentru rezervări și informații legate de zborurile operate de pe Aeroportul ”Transilvania” și îi invităm să ne treacă pragul agenției de luni până vineri de la 9.00 la 17.00 sau să ne contacteze telefonic”, au spus reprezentanții True Travel.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE