Cupa „Unirii” la Ungheni Orașe
  • Anamaria Marcu
  • 0 comentarii
  • 376 Vizualizări

Cupa „Unirii” la Ungheni

Clubul Sportiv Unirea Ungheni a organizat în weekendul trecut, 18-19 decembrie 2021, concursul de fotbal Cupa „Unirii” în orașul Ungheni din județul Mureș. Competiția a fost organizată în parteneriat cu Primăria orașului.

Concursul s-a adresat tuturor micilor fotabliști născuți în 2015 sau în 2016 și au participat următoarele echipe: Fotbal Club ASA Târgu Mureș, ACS Galactic Junior 2018 Bistrița, C.S.M. Avântul Reghin, Liceul cu Program Sportiv Szasz Adalbert din Târgu Mureș, Club Sportiv Best Kids Reghin, Infinity Sport Club Târnăveni, MSE 08, C.S. Sporting Cluj, C.S. Liviu Antal Sighișoara, Acedemia F.C. „U” Cluj Luceafărul și bineînțeles, echipa gazdă, Clubul Sportiv „Unirea” Ungheni.

Prichindeii de la Ungheni au reușit să se califice în semifinale, în finală și chiar să câștige competiția la grupa de vârstă 2016: „«Cupa Unirii» rămâne acasă pentru generația 2016 a C.S. Unirea Ungheni 2018, la prima ediție organizată!”, se declară pe pagina oficială a clubului.

Cei cu un an mai mari au disputat finala împreună cu cei de la ACS Galactic Bistrița și s-au calificat pe locul al II-lea, lăsându-le acestora din urmă titlul de campioni.

De pregătirea copiilor s-au ocupat Gigi Moldovan, Birtalan Alpar, Ionut Huza și Torok David. Competiția și-a propus să dezvolte spiritul de echipă și de fair-play al fiecărui copil.

„Ne bucurăm tare mult pentru faptul că juniori din întreaga Transilvanie au performat în orașul Ungheni, iar viitorul fotbalului românesc arată extraordinar!” este mesajul trasnmis în urma competiției pe pagina de Facebook  C.S. Unirea Ungheni.

Partenerii oficiali ai evenimentului au fost Primăria orașului Ungheni, Seiv Instal, Daikin și Pixel ProSport.

Anamaria Luisa MARCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE