Investiție de 6,5 milioane de lei aprobată de Consiliul Județean Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3313 Vizualizări

Investiție de 6,5 milioane de lei aprobată de Consiliul Județean Mureș

Aleșii județeni au aprobat joi, 23 decembrie, într-o ședință extroardinară de îndată, documentaţia tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici ai investiției „Amenajare sediu pentru serviciul de întreținere drumuri județene – actualizare SF”, la o valoare totală a investiției de 6.554.943 de lei, cu TVA.

Potrivit Referatului de aprobare aferent proiectului de hotărâre, prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 62 din 28 mai 2015, având ca obiect stabilirea unor măsuri de organizare a aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Mureş, în cadrul Direcţiei Tehnice s-a înfiinţat Serviciul Administrativ Intervenţii, care are ca scop efectuarea de intervenții pentru întreţinerea siguranţei şi confortului circulaţiei rutiere pe drumurile judeţene din judeţul Mureş.

”Consiliul Județean Mureș nu dispune la ora actuală de un spațiu care să poată asigura buna desfășurare a activității serviciului și se impune amenajarea unui sediu nou. În anul 2015 s-a elaborat un studiul de fezabilitate pentru investiția “Amenajare sediu pentru serviciul de întreținere drumuri județene” pentru amplasamentul situat în municipiul Târgu Mureș, str. Pavel Chinezu nr.8, de către SC Maxplan SRL, proiect nr. 1M-4/2015, dar care din motive tehnice și economice nu s-a materializat. Din acest motiv s-a recurs la găsirea unui nou amplasament, în localitatea Tâmpa, orașul Miercurea Nirajului. În vederea promovării investiției Consiliul Județean Mureș a încheiat contractul nr. 8A/12843/17 mai 2021 cu operatorul economic SC Arch-Pin SRL din Târgu Mureș pentru întocmirea studiului de fezabilitate „Amenajare sediu pentru serviciul de întreținere drumuri județene – actualizare SF”, se arată în documentul întocmit de Ovidiu Georgescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș.

Conform aceleiași surse, investiția presupune realizarea unui ansamblu de trei corpuri de clădiri cu aria construită totală de 1.213 de metri pătrați și aria desfășurată de 1.276 de metri pătrați.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE