Sportivii Red Dragon Ju-jitsu Reghin răsplătiți de Moș Crăciun Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 421 Vizualizări

Sportivii Red Dragon Ju-jitsu Reghin răsplătiți de Moș Crăciun

Sportivii clubului Red Dragon Ju-jitsu Reghin  au tras linie peste anul competițional 2021 printr-un ultim antrenament. Cu acest prilej, Moș Crăciun a oferit cadouri iar cei mai buni dintre cei buni sportivi au fost premiați.

„A fost un an încărcat cu competiții de înalt nivel, an în care am pierdut și câștigat, un an în din care am avut de învățat cu rezultate deosebite pentru sportivii clubului nostru. În ultimul antrenament,  am avut surpriza de-al avea prezent pe Moș Crăciun care le-a oferit copiilor un meritat pachet și zâmbete pe chipurule lor!”, au precizat reprezentanții clubului Red Dragon Ju-jitsu Reghin.

Tot în cadrul ultimului antrenament,  cei mai buni sportivi ai clubului  au fost răsplătiți pentru efortul depus în anul competițional 2021. Astfel, Mezo András, Darius Fetescu, Paul Baranka au primit Meritul sportiv, iar Oana Georgiana Tălmăcean și Antal Alessandro Robert au fost desemnați Sportivii Anului.

„Felicitări tuturor sportiviilor pentru rezultate și munca depusă în acest an. Fie ca anul care va urma să vă  autodepășiți. Mulțumim tuturor părinților pentru susținerea și încrederea acordata în acest an 2021.Vă așteptăm cu drag în familia Red Dragon! Vă dorim Crăciun fericit și an nou fericit! Mult succes în anul 2022!”, a spus reprezentanții Red Dragon Ju-jitsu Reghin.

(Redacția)

.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE