Cele mai decorate case, premiate de municipalitatea reghineană Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1852 Vizualizări

Cele mai decorate case, premiate de municipalitatea reghineană

Municipalitatea reghineană a lansat la începutul lunii decembrie  o nouă provocare pentru reghineni cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Astfel,cei mai creativi reghinenii în ce privește decorarea casei sau locuinței de Crăciun urmează să fie premiați. „Căutăm cea mai frumoasă casă împodobită de Crăciun, din Reghin. Dacă v-ați decorat casa și ați reușit să creați o atmosferă de Crăciun, fie că este vorba de un balcon, o curte sau întreaga casă, trimiteți-ne fotografia dumneavoastră”, a precizat la momentul respectiv Márk Endre, primarul municipiului Reghin.

Fotografiile care au prezentat casa sau proprietatea  îmbrăcată în haină de sărbătoare au putut fi  trimise până în data de 20 decembrie 2021, iar în cursul zilei de miercuri, 29 decembrie au fost  anunțați câștigătorii. Astfel, locul 1 a fost obținiut de Cătălin Vultur, iar Delia Zajzon Cotfas a obținut Premiul de Excelență.

„Mulțumim tuturor proprietarilor de imobile care și-au îmbrăcat casa în splendoare, contribuind astfel la atmosfera de Crăciun din orașul nostru. Felicitări câștigătorilor!. Continuăm și anul viitor”, a fost mesajul transmis de primarul Márk Endre.

Acesta a mai precizat faptul că finalul de an va fi marcat la Reghin printr-un foc de artificii. „Cu un foc de artificii spectaculos ne luăm la revedere de la anul 2021. Focurile de artificii de la miezul nopții vor avea loc în Parcul Central. La mulți ani, dragi reghineni!”, a precizat Mark Endre.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE