Home / Religie / Moș Crăciun, aproape de copiii din localitatea Râpa de Jos

Moș Crăciun, aproape de copiii din localitatea Râpa de Jos

Distribuie

Credincioșii din localitatea Râpa de Jos au avut bucuria luni, 27 decembrie, de a-l primi pe Moș Crăciun în biserica parohială, acesta aducând daruri pentru aproximativ 60 de copii.

„În fiecare an, în ziua de 27 decembrie, când Biserica Ortodoxă îl prăznuieşte pe Sfântul Apostol şi Arhidiacon Ştefan, Parohia Ortodoxă Râpa de Jos aduce bucurie în rândul copiilor, întrucât aceasta este momentul în care Moş Crăciun vine în sat”, a precizat părintele paroh Iustinian Dacian Oprea.

Și în  acest an, în a treia zi de Crăciun, după mai multe vizite ale lui Moş Crăciun la copiii din Râpa de Jos, în care aceştia au primit nenumărate cadouri prin proiectul „Dragă Moş Crăciun”, iniţiat de jurnaliştii Natalia Lazăr şi Paul Beică – proiect orientat spre copiii cu posibilităţi reduse din zonele rurale ale judeţului Mureş –, Parohia Ortodoxă Râpa de Jos, cu sprijinul unui agent economic, a oferit pachete pentru aproape 60 de copii din localitate şi din satele învecinate.

„Parohia Ortodoxă Râpa de Jos face astfel de gesturi filantropice pe tot parcursul anului, dăruind celor mai puțin avuți, atât copii, cât și adulţi, prin numeroasele proiecte pe care le derulează, fiindcă Sfânta Scriptură ne învaţă că Dumnezeu apreciază enorm atunci când facem mici gesturi de iubire faţă de semenii noştri. Prin aceste gesturi făcute faţă de comunitatea din Râpa de Jos, dorim să le oferim copiilor o pildă şi să trezim în ei bucuria de a dărui, astfel încât să înveţe cât de înălţător este sentimentul de bucurie atunci când faci un bine celorlalţi”, a spus părintele Iustinian Dacian Oprea.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Rețea de apă și canalizare extinsă în Sântana de Mureș și Curteni

Distribuie Primăria Comunei Sântana de Mureș, instituție condusă de către primarul Dumitru Moldovan (foto), în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.