Clădire comercială şi de birouri aprobată într-un municipiu mureşean Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1614 Vizualizări

Clădire comercială şi de birouri aprobată într-un municipiu mureşean

Aleșii locali ai municipiului Sighișoara au arobat, într-o ședință ordinară de lucru care a avut loc în data de 25 noiembrie, un Plan Urbanistic Zonal cu o valabilitate de 10 ani pentru obiectivul de investiții ”Construire clădire spații comerciale și birouri”, propus a fi realizat în Sighișoara, strada Târnavei, nr. 8/A. Totodată, consilierii locali au decis ca viitorul imobil să aibă un regim de înălțime parter plus un etaj plus mansardă, respectiv ca distanța minimă a construcțiilor față de aliniament și față de limita de proprietate de la stradă să fie de 1,3 metri.

Potrivit Raportului de specialitate aferent proiectului de hotărâre, investiția va fi realizată pe un teren deținut de Cosmin Anghel și Farkas Szilard pe strada Târnavei nr. 8/A, imobil delimitat de o piață agroalimentară la sud, o parcare publică și râul Târnava la nord și de terenuri private cu zonă comercială la est și vest.

”Imobilul existent are o suprafață de 112 metri pătrați și este compus din spațiu comercial, două magazii, două holuri și două cabine wc cu suprafața utilă de 94,54 metri. Spațiul comercial existent se va demola și în locul acestuia se dorește amenajarea unor spații comerciale și birouri într-o nouă construcție care va avea o suprafață construită de aproximativ 250 de metri pătrați”, se precizează în documentul întocmit de Adina Gabriela Popescu, arhitectul șef al Primăriei municipiului Sighișoara.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE