Târgu Mureș: Programul de sărbători al Sylevy Salubriserv Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 785 Vizualizări

Târgu Mureș: Programul de sărbători al Sylevy Salubriserv

Reprezentanții companiei Sylevy Salubriserv informează cetățenii municipiului Târgu Mureș că în zilele de sâmbătă, 25 decembrie 2021, și sâmbătă, 1 ianuarie 2022, nu se va desfășura activitate de salubritate pe raza municipiului, angajații companiei beneficiind de o zi liberă conform legii.

”În zonele prevăzute a fi operate în aceste zile se va interveni în zilele de vineri, 24 decembrie, și vineri, 31 decembrie 2021 pentru ridicarea deșeurilor menajere. Permanența de consemnare a sesizărilor din partea cetățenilor, pentru zilele libere, va fi asigurată la numărul de telefon 0799.858.892. Imediat după zilele libere legale, 25 decembrie 2021, și 1 ianuarie 2022, activitatea companiei Sylevy Salibriserv se va relua la parametrii normali”, au informat reprezentanții companiei Sylevy Salubriserv.

Totodată, reprezentanții Sylevy Salubriserv au făcut un apel către locuitorii municipiului Târgu Mureș să se implice pentru a păstra cât mai curat orașul.

”Zilnic informăm cetățenii despre cum verificăm și acționăm pe întreaga rază a orașului. Sylevy Salubriserv face curățenie în municipiu. Colectăm, ridicăm, transportăm gunoiul. În fiecare zi ne facem datoria față de locuitori. Un oraș se păstrează curat doar dacă se implică și cetățenii. Toate acțiunile noastre sunt documentate foto și GPS”, au menționat reprezentanții Sylevy Salubriserv.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE