Home / Business / 100.000 de lei pentru o hartă a concentrației de păsări la Aeroportul ”Transilvania”

100.000 de lei pentru o hartă a concentrației de păsări la Aeroportul ”Transilvania”

Distribuie

Conducerea Aeroportului Internațional ”Transilvania” Târgu Mureș a demarat, în data de 29 decembrie 2021, o licitație estimată la suma de 100.000 de lei, fără TVA, pentru achiziționarea unei hărți care are ca obiectiv stabilirea concentrației de păsări din vecinătatea aerodromului, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit caietului de sarcini al licitației, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 ianuarie 2021 iar harta va trebui să conțină ”perioada de observație a migrației, a locurilor de cuibărit și a comportamentului păsărilor și viețuitoarelor sălbatice” pentru o perioadă de un an.

Totodată, câștigătorul licitației va trebui să marcheze pe hartă concentrațiile de păsări, respectiv ”specia, numărul de păsări aproximat, coordonatele geografice ale ariei ocupate, perioada din an în care se ocupă respective arie.”

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Lupte: CSS Târgu Mureș pe locul IV în clasamentul pe cluburi

Distribuie În weekend-ul tocmai încheiat (13-14 aprilie), Călărașiul a fost gazda unei competiții sportive foarte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.