Home / Business / HiSky renunță la trei zboruri de pe Aeroportul ”Transilvania”

HiSky renunță la trei zboruri de pe Aeroportul ”Transilvania”

Distribuie

Noul operator aerian din Basarabia a eliminat din sistemul său de rezervări trei destinații de pe Aeroportul ”Transilvania” Târgu Mureș, alături de alte curse de la Baia Mare, Cluj-Napoca și Satu Mare.

Compania a scos din sistemul de rezervări, la începutul lunii, zborurile dintre Târgu Mureș și Milano – Bergamo, Paris – Beauvais și Londra – Stansted, conform Boarding Pass. Cele trei rute anunțate în octombrie au debutat în decembrie. După doar trei zboruri operate spre Beauvais, compania le-a scos din sistemul de rezervări. HiSky a zburat pe această rută în 19 și 23 decembrie și în 3 ianuarie.

Zborurile spre Paris, din 26 și 30 decembrie, nu au fost operate. Aceeași soartă o are ruta Târgu Mureș – Milano, cu primul zbor în 20, decembrie, cu oprire în Baia Mare. În 24 decembrie și 3 ianuarie ruta a fost operată cu escală, însă acum se pare că a fost anulată. A treia rută anunțată de la Târgu Mureș, cea spre Londra, a fost și ea eliminată din sistemul de rezervări.

Rutele din Baia Mare spre Milano și Londra care trebuiau să fie operate de avionul din Târgu Mureș spre aceleași destinații sunt încă disponibile la rezervări. Motivul pentru care HiSky renunță atât de rapid la cele trei rute din Târgu Mureș este necunoscut, însă cel mai probabil decizia are la bază motive de ordin comercial.

Recent HiSky a suspendat ruta Cluj – Lisabona, iar în vara lui 2021, la scurt timp după debut, Satu Mare – Frankfurt. Pentru rutele din Târgu Mureș și Baia Mare ar fi urmat să primească subvenții de la consiliile locale, acordate însă doar dacă îndeplinește condițiile contractuale.

Călin POENARU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.