Școala de șoferi gratis pentru o anumită categorie de tineri Social
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 1575 Vizualizări

Școala de șoferi gratis pentru o anumită categorie de tineri

Programul, ,,Permis pentru viitor” ajuns la cea de-a șaptea ediție, organizat de Fundația Pentru Comunitate din fondurile puse la dispoziție de compania MOL România, oferă sprijin financiar tinerilor din medii defavorizate pentru acoperirea costurilor școlii de șoferi.

Conform informațiilor furnizate de către reprezentanții Fundației pentru Comunitate, ,,prin intermediul acestui program sunt acoperite costurile necesare pentru obținerea permisului de conducere pentru tineri din medii defavorizate, pentru care permisul de conducere este o condiție sau poate fi un avantaj în obținerea unui loc de muncă sau în menținerea și extinderea atribuțiilor de serviciu existente”.

,,În decursul celor șase ediții anterioare ale acestui program, 117 tineri au finalizat cu succes cursurile și examenul, iar alți 32 de beneficiari continuă studiile sau sunt programați pentru examen. Din Mureș au fost finanțați 12 tineri, dintre care șapte au obținut permis de conducere și alți trei sunt înscriși la școala de șoferi”, au precizat reprezentanții Fundației pentru Comunitate.

Persoanele eligibile pentru finanțare sunt tinerii din medii defavorizate, cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani care doresc să obțină permis de conducere de categorie B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie.

Solicitările de finanțare pot fi transmise online sau prin poștă până la data de 21 ianuarie.

Pe lângă formularul de înscriere completat sunt necesare cinci documente: scrisoare de motivare personal, anchetă social, declarație de susținere și mentorat pe perioada instruirii, ofertă de preț de la școala de șoferi, document despre nivelul studiilor absolvite.

Detalii și formularul de înscriere se găsesc accesând următorul link https://pentrucomunitate.ro/ro/permis.


Alexandra HAJA

Foto: www.technocars.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE