Home / Slider / Evoluția nașterilor și a căsătoriilor din Târgu Mureș

Evoluția nașterilor și a căsătoriilor din Târgu Mureș

A crescut numărul nașterilor și căsătoriilor în Târgu Mureș, a anunțat vineri, 7 ianuarie, Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu Mureș.

”În Târgu Mureș, cele mai multe acte de naștere au fost înregistrate în lunile septembrie (432), iulie (385) și martie (377). S-au înregistrat 2177 băieți și 1927 fete, iar cele mai des atribuite prenume au fost pentru băieți Andrei, Bence, Matei, Filip, Dávid, Zalán, Balázs, iar pentru fete Zsófia, Maria, Sofia, Réka, Nóra, Irina. La Târgu Mureș, față de anul 2020, indicatoarele au crescut la capitolul nașteri, decese și căsătorii – arată statistica. În anul 2021, Municipiul Târgu Mureș, prin Serviciul Stare civilă, a înregistrat 4.104 de naștere, cu 319 mai mult decât în anul anterior. Anul trecut au decedat 4.009 persoane, cu 396 mai mult, decât în 2020. În 2021 a crescut și numărul căsătoriilor, întrucât au fost înregistrate 911 acte, cu 257 mai mult decât în anul precedent”, se arată în comunicat.

(Redacția)

Citeste si:  Spectacol de Mica Unire la Reghin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Învățământ dual în Sighișoara

Pentru prima dată, elevii din Sighișoara se pot școlariza prin învățământ dual. În anul școlar …