Târgu Mureș: Sprijin financiar pentru familiile care adoptă copii Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1272 Vizualizări

Târgu Mureș: Sprijin financiar pentru familiile care adoptă copii

Consiliul Local al Municipiului Târgu Mureș prin Direcția de Asistență Socială (DAS) aduce în atenția persoanelor sau familiilor din municipiu care adoptă copii faptul că pot beneficia de un sprijin financiar în valoare de 2.000 de lei conform Hotărârii Consiliului Local nr. 333/28 noiembrie 2019.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții DAS Târgu Mureș, sprijinul financiar se acordă o singură dată pentru fiecare copil adoptat, pe bază de cerere, iar beneficiarii eligibili sunt persoanele sau familiile adoptatoare care au domiciliul pe raza municipiului Târgu Mureș.

”Cererea privind acordarea sprijinului financiar pentru persoanele sau familiile care adoptă copii se va depune, împreună cu actele doveditoare care atestă eligibilitatea, la Registratura Direcției  de Asistență Socială Târgu Mureș, strada Gheorghe Doja nr. 9, camera 8. De asemenea, se poate transmite și în format electronic pe adresa de email registratura.das@tirgumures.ro. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0365-430.859. Amintim faptul că în cursul anului 2020 la nivelul Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș două familii adoptatoare au beneficiat de ajutorul financiar în valoare de 2.000 de lei, iar în cursul anului 2021 alte trei familii”, a informat conducerea DAS Târgu Mureș

Pentru a beneficiar de sprijinul financiar solicitanții trebuie să prezinte un dosar alcătuit din următoarele documente: cerere tip și consimțământ, acte de identitate ale părinților în original și în copie, certificatul de naștere al copilului în original și în copie, hotărârea judecătorească privind adopția și un extras de cont bancar.

(A.T.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE