Succes important pentru baschetbaliștii de la CSM Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 522 Vizualizări

Succes important pentru baschetbaliștii de la CSM Târgu Mureș

CSM Târgu Mureș a învins, în acest sfârșit de săptămână, la Oradea, formația CSM-CSU 2 din localitate. La finalul celor 40 de minute de jos tabela de marcaj a indicat scorul final de 65-97 (17-25, 24-19, 13-24, 16-24).

Marcatorii echipei noastre: Martinic 29 (3×5), Sánta 29, Solopa 18, Nistor 4, Mureşan 4, Bölöni 4, Kiss R. 3 (1×3), Borşa 2, Engi-Rosenfeld 2. Au mai jucat: Tălmăcean şi Szilveszter.

”Chiar dacă de data aceasta aruncările de la distanţă nu au funcţionat, formaţia antrenată de către George Trif s-a aflat la conducere din minutul 4 al partidei. Căpitanul Sánta Szabolcs a fost la înălţime sub panouri, Goran Martinic şi-a condus bine echipa din teren. Şolopa a ratat puţin de sub coş, iar ceilalţi jucători au adunat cu sârguinţă punctele. Echipa noastră a câştigat toate sferturile şi a fost foarte aproape să atingă din nou borna de 100 de puncte. Oradea a suferit prima înfrângere din campionat, iar băieţii noştri se pregătesc de alte două confruntări foarte importante”, a informat Biroul de presă al CSM Târgu Mureș.

Sâmbătă, 15 ianuarie de la ora 17 CSM Târgu Mureş va primii vizita formaţiei ABC Laguna Bucureşti, care şi ea are ambiţii de calificare în LN.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE