Târguri de animale și păsări mici la Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3365 Vizualizări

Târguri de animale și păsări mici la Luduș

Intrată în al 12 an de activitate, Asociația „Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Luduș 2011” cu sediul în orașul Luduș a solicitat Primăriei orașului încheierea unui protocol de colaborare în perioada 1 ianuarie 2022 – 31 decembrie 2022 pentru derularea în cele mai bune condiții a manifestărilor organizate. Președintele Asociației, Teodor Sebastian Avram, a precizat scopul principal al manifestărilor organizate: „Promovarea la nivel local, județean și național a crescătorilor, a păsărilor și animalelor acestora și prin aceasta și imaginea orașului Luduș”.

Detalii despre Protocol

Proiectul de hotărâre privind aprobarea „Protocolului de colaborare între autoritatea publică locală și Asociația „Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Luduș 2011” a fost elaborat conform Raportului de specialitate întocmit de jr. Mihai Paul Precup și cu Referatul de aprobare al primarului Cristian Moldovan.

În ședința ordinară a Consiliului Local Luduș din 21 decembrie 2021, aleșii locali au analizat cererea Asociației și în temeiul articolului 2, litera e din Ordonanța Guvernului nr. 26/2000 cu privire la Asociații și Fundații au aprobat încheierea Protocolului de colaborare. Conform acestuia, Asociația se obligă să organizeze târgurile și expozițiile programate, să respecte legislația în vigoare și să deruleze activități de informare și promovare a activităților organizate de Asociație. În același timp, Primăria se obligă să contribuie cu specialiști și să ofere consultanță de specialitate în organizarea acțiunilor specifice, să pună în mod gratuit la dispoziția Asociației platforma betonată din fața Sălii de sport din strada Pieței, pentru organizarea unor târguri de păsări și animale mici, în zilele de 9 ianuarie 2022, 6 februarie 2022, 6 martie 2022, 3 aprilie 2022, 8 mai 2022, 5 iunie 2022, 3 iulie 2022, 7 august 2022, 4 septembrie 2022, 2 octombrie 2022, 6 noiembrie 2022, 4 decembrie 2022.

Desigur, având în vedere condițiile actuale reglementate de o serie de dispoziții sanitare, acest program nu va fi realizat în totalitate. În acest context, Teodor Sebastian Avram, președintele Asociației a declarat: „În acest moment ne confruntăm cu gripa aviară la nivelul Europei și ediția din luna ianuarie nu va avea loc. Mai departe ne vom organiza în funcție de avizele sanitare pe care le vom primi la momentul respectiv”.

În acest moment, nimeni nu poate anticipa evoluția situației sanitare nici la nivel local, nici la nivel național, dar crescătorii de păsări și animale mici își continuă activitatea pe plan local.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE