Clasă de Lupte Libere antrenată de un campion Interviu
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 1317 Vizualizări

Clasă de Lupte Libere antrenată de un campion

Vă aducem la cunoștință debutul unei clase de lupte libere, sportul celor puternici fizic și mental. Au început înscrierile pentru clasa de Lupte Libere coordonată și antrenată de multiplu campion național și medaliat internațional Tudor Racoțan. Antrenamentele vor avea loc în fiecare zi de marți și joi, începând cu ora 17.00, și este un prim proiect în cadrul RONIN TRAINING ACADEMY. Pentru a fi un sportiv de calitate înaltă cu rezultat la nivel internațional este necesar pentru a avea niște calități deosebite ce ține de integritatea lui. Cine este tânărul antrenor, aflăm acum.

Reporter: Cum a început cariera pentru Tudor Racoțan și ce performanțe ai obținut?

Tudor Racoțan.: Pentru mine luptele au început acum 12 ani,  când am aflat de la colegii de clasă despre ele, de atunci am început să merg zilnic la antrenamente. Rezultatele au început să apară prin anul 2016 când am ieșit prima dată campion național școlar, după aceea rezultatele au început să vină tot mai des devenind campion național de juniori, senior u23 și seniori.

Reporter: Cine ți-a oferit susținere și te-a încurajat să obții performanțe?

T.R.: În acest traseu sportiv am fost ajutat foarte mult de părinții care m-au susținut enorm și de antrenorii mei de la CSS Târgu Mureș, Csaba Fazakas, Gyarmati Ferenc și Dragoș Vlad.

Reporter: Ce calități trebuie căutate la cel care vrea să practice lupte libere?

T.R: În conceptul meu luptătorul perfect nu trebuie sa fie cineva neapărat născut nativ pentru acest sport, eu consider că tinerii cu o ambiție și o determinare pe măsură pot ajunge la un nivel mare, de aceea încurajez copiii să vină în sala de lupte și să își încerce șansa.

Reporter: Antrenamentele sunt doar pentru bărbați?

T.R.: Acest sport nu este destinat doar bărbaților, ci și femeilor deoarece există și stilul de lupte feminine care evoluează destul de rapid în această ramură sportivă.

Reporter: Ce planuri aveți pentru anul acesta?

T.R.: În momentul de față am început un nou proiect alături de colegii mei de la Ronin Training Academy, în această academie am venit de puțin timp și vreau să creez o echipă  de lupte libere, alături de celelalte sporturi care se practică aici, respectiv Jiu jitsu brazilian, mma, kickbox și box. Planul nostru, al antrenorilor de la Ronin Training Academy este de a duce sportivii la nivel de performanță maximă, eu și ceilalți antrenori suntem foarte motivați în atingerea scopurilor noastre pe plan sportiv .

Din data de 11 ianuarie antrenamentele de lupte libere vor începe în incinta Prodcomplex la Ronin Training Academy, sper să adunăm cât mai mulți copii în acest sport și să îi dezvoltăm, nu doar pe plan sportiv, cât și pe plan personal deoarece sportul te dezvoltă ca om și îți conferă o încredere în sine deosebită .

Reporter: Cine sunt antrenorii de la Ronin Training Academy?

T.R.: Boroş Raul: Jiu Jitsu (Autoapărare), Oros Jozsef: Jiu Jitsu (Autoapărare), Rus Traian: MMA , Albert Paul: MMA, Eugen Gaspar: Box, Gözütok Zsuzsa: Box, Antrenament Funcțional, Mărginean Ioan: Grappling, Veres Róbert Zsolt: Duathlon, Antrenament Funcțional și eu la Lupte Libere.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE