Școala Româno-Britanică caută parteneri pentru franciză Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 313 Vizualizări

Școala Româno-Britanică caută parteneri pentru franciză

Școala Româno-Britanică caută parteneri în Târgu Mureș pentru franciză.

Alătură-te familiei francizaților de la Școala Româno-Britanică și ajută la construirea unui viitor mai bun prin clădirea unor baze sociale și educaționale de excepție pentru generația de mâine. Aceasta este invitația găsită pe Pagina oficială a Școlii Româno-Britanice, sub sloganul  Împreună educăm viitoarele generații!

Cei interesați vor avea parte de tot suportul necesar pentru o franciză de succes, respectiv ghidul noului proprietar de școală; suport în vederea autorizării și acreditării ARACIP, asistență pentru recrutare, metodologia și strategiile didactice, curs de formare și coaching la început, dar și pe parcurs (minim 4 săptămâni / an), actualizări ale curriculum-ului anual, Responsabil Academic alocat fiecărui francizat, suport operațional, suport academic, marketing și suport privind comunicarea.

Drag de școală

Școlile Româno-Britanice au ca misiune creșterea dragostei de învățătură a copiilor având clare principiile de pornit la drum, care stau de altfel și la baza interviurilor pentru francizați, dar și pentru părinții care doresc să-și înscrie copiii pentru a urma cursurile acestor unități de învățământ, de la clasa 0 până la clasa a VIII-a.

Clasele au maximum 16 elevi, având alături o echipă didactică formată din 3 persoane: un învățător pentru curriculum național românesc, un instructor de curriculum britanic și un animator socio-educativ pentru asistență la ore, gestionarea pauzelor, a timpului liber și extra-curricularelor.

Modelul educațional presupune organizarea curriculară transdisciplinară prin unități tematice săptămânale care să conducă elevul de la partea de cunoaștere până la partea de evaluare, fără a permite acumularea de goluri.

Cine este interesat de această provocare poate trimite un formular pe site pentru a intra în familia francizaților. https://scoalabritanica.ro/franciza/

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE