Se caută tineri antreprenori Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 301 Vizualizări

Se caută tineri antreprenori

Dacă ești student în minim anul II, masterand sau doctorand ești invitat în cadrul proiectului innocent Nord-Vest. Poți paticipa la un concurs care are ca finalitate selectarea și finanțarea sub formă de sub formă de micro-granturi a 16 afaceri. Dacă afacerea ta va fi declarată câștigătoare, vei beneficia de stagii de practică în domeniul afacerii tale, servicii de consiliere și mentorat.

Obiectivul general al proiectului „innoCENT NORD-VEST” urmărește dezvoltarea unei abordări integrate de măsuri de sprijin pentru un număr de 341 de studenți din mediul urban și rural din Regiunile Nord-Vest și Centru ale României.

Grupul țintă este format din 341 de persoane cu domiciliul în regiunea Nord-Vest și Centru ale României și fac parte din următoarele categorii: studenți, cel puțin anul 2 de studii de licență, masteranzi în ciclu de studiu, postliceală-cursanți, cel putin anul 2 de studiu, și doctoranzi în ciclul de studiu.

Proiectul oferă furnizarea serviciilor de formare profesională curs competențe antreprenoriale, 60 ore.

Pentru motivarea participării la programul de formare antreprenorială, cursanții vor primi o subvenție de 300 lei.

Va avea loc organizarea unui concurs privind selectarea și finanțarea a 16 planuri de afaceri cu subvenții de: 6 x 100.000 Euro, 5 x 80.000 Euro, 5 x 60.000 Euro (echivalentul în lei a cursului valutar în momentul scrierii proiectului) care vor crea minim 65 locuri de muncă.

Se asigură stagii de practică pentru câștigătorii concursului de planuri de afaceri, servicii de consiliere și mentorat, acordarea sprijinului financiar sub forma micro-granturilor și monitorizarea funcționării și dezvoltării afacerilor finanțate.

Mai multe informații poți afla de pe pagina oficială de facebook Innocent Nord Vest.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE