Un nou lot de autobuze electrice pentru Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3097 Vizualizări

Un nou lot de autobuze electrice pentru Târgu Mureș

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a atribuit, în data de 29 decembrie 2021, firmei BMC Truck & Bus SRL Ciorogârla, un contract în valoare de 137,8 de milioane de lei, fără TVA, pentru achiziționarea a 70 de autobuze electrice cu lungimea de circa 10 metri destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de deal, a 22 de stații de încărcare rapidă și a 70 de stații de încărcare lentă a anunțat, în data de 6 ianuarie 2022, portalul www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, achiziția este împărțită în patru loturi, unul dintre acestea constând în 15 autobuzele electrice, 5 stații de încărcare rapidă și 15 stații de încărcare lentă în valoare totală de 29,5 milioane de lei, fără TVA, și având ca beneficiar Primăria municipiului Târgu Mureș.

Finanțarea achiziției este asigurată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, iar contribuția Primăriei municipiului Târgu Mureș este de 2%, adică 591.000 de lei.

Recent, în data de 28 decembrie 2021, reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș anunțau că un lot alcătuit din 20 de autobuze disel noi, finanțate din surse proprii, sunt în drum spre Târgu Mureș. Pentru a fi puse în circulație, cele 20 de autobuze diesel care vor fi utilizate de către SC Transport Local SA trebuie să parcurgă procedura de înmatriculare.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE