Spectacol de teatru la Reghin Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 281 Vizualizări

Spectacol de teatru la Reghin

Teatrul revine la Reghin în luna ianuarie, prima reprezentație din acest an fiind programată sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 19.00, la Casa Municipală de Cultură „Dr. Eugen Nicoară”. Este vorba de comedia „O moștenire și doi nepoți”, în regia lui Radu Gabriel. Protagoniștii spectacolului sunt actorii Ana Odagiu, Sergiu Costache, Maria Radu și Silviu Mircescu.

Nepoții Zamboc nici nu realizează cum devin bogați peste noapte. Dar ce să facă ei cu o ditamai moștenirea? Nici nu contează, dar le place acest nou statut și nu vor să renunțe la el nici în ruptul capului, la propriu. Viața de “proaspăt îmbogățit” nu e simplă, cu atât mai mult cu cât împart același acoperiș cu bunica lor Angela Zamboc, care nu e nici pe departe cea mai dulce bătrânică. Însă apare Specialistul, un om bun la toate care mediază, discret și fin, conflictele. Ce iese, cu ce se alege fiecare, de ce sunt capabili niște nepoței, dar mai ales cât de efervescentă poate fi o bunicuță, aflați doar vizionând piesa „O moștenire și doi nepoți“.

Prețul biletului de intrare la spectacol este de 50 de lei, iar rezervări se pot face la numerele de telefon 0757-644.829 și 0757-109.450.

(A.Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE