Cum ne îmbrăcăm la o ceremonie funestă? Răspunsul unei firme de servicii funerare non stop Altele
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 122 Vizualizări

Cum ne îmbrăcăm la o ceremonie funestă? Răspunsul unei firme de servicii funerare non stop

Selectarea hainelor adecvate pentru o înmormântare nu este unul dintre primele aspecte la care ne gândim atunci când trebuie să ne luăm rămas bun pentru totdeauna de la o persoană apropiată. Totuși, este bine să știți că există câteva reguli de bun simț atunci când vine vorba de hainele alese pentru o ceremonie funestă.

În cazul în care nu v-ați pus niciodată această problemă ori dacă vreți să aflați mai multe despre acest subiect, firma de servicii funerare non stop Casa Bucur vă oferă toate detaliile necesare.

Recomandări generale

După cum era de așteptat, ținuta aleasă pentru ceremonia funerară trebuie să fie sobră și să inspire respect atât față de cel trecut în neființă, cât și față de restul persoanelor prezente la înmormântare. Astfel, este recomandat să renunțați la rochii sau pantaloni scurți, precum și la alte haine cu decolteu ori cu spatele gol.

De asemenea, casa de servicii funerare non stop vă reamintește că, în astfel de momente, este indicat să purtați culori în nuanțe închise, care simbolizează tristețea. În cazul în care nu dețineți piese vestimentare de culoare neagră în garderobă, puteți opta pentru haine în nuanțe de gri sau albastru închis.

În cele ce urmează, Casa Bucur vă pune la dispoziție câteva recomandări destinate atât doamnelor, cât și domnilor. Așadar, iată ce trebuie să aveți în vedere!

Recomandări pentru doamne

Casa de servicii funerare non stop le amintește doamnelor să poarte haine modeste, care să nu le dezvăluie umerii, decolteul sau picioarele. În același timp, femeile trebuie să nu exagereze cu machiajul. Din acest punct de vedere, rujul roșu și fardurile în nuanțe extravagante sunt complet excluse.

În ceea ce privește bijuteriile, și acestea ar trebui evitate, cu excepția verighetelor. În anumite cercuri, femeile poartă un voal negru sau o pălărie mică de culoare de culoare închisă. În concluzie, doamnele ar trebui să opteze pentru rochii și fuste sub genunchi ori pantaloni. În lunile de vară sau primăvară, este permisă purtarea unor rochii cu mânecă scurtă.

În același ton, se renunță și la pantofii cu toc ori la cei cu platformă înaltă. Se va purta încălțăminte confortabilă și decentă, care să se asorteze cu restul ținutei alese.

Recomandări pentru domni

În ceea ce privește ținuta domnilor, firma de servicii funerare non stop Casa Bucur recomandă alegerea unor haine simple și relativ elegante. Dacă bărbații nu au un costum, aceștia pot purta o cămașă de culoare închisă. Se evită sub orice formă îmbrăcarea unui tricou decoltat.

Se pot purta blugi negri sau pantaloni în nuanțe întunecate, însă se evită pantolonii scurți. De asemenea, în astfel de ocazii, nu este indicată încălțămintea revelatoare, precum sandalele.

Alte informații de interes

Casa Bucur vă este alături în astfel de momente cu sprijin teoretic, dar și practic. În cazul în care aveți nevoie de ajutor pentru a planifica ceremonia funestă, această firmă vă va sta întotdeauna la dispoziție.

Pentru că necazurile vin neanunțate, Casa Bucur vă oferi servicii funerare non stop, la orice oră din zi sau din noapte. Nu trebuie decât să accesați platforma online a firmei funerarii-bucuresti.ro, unde veți găsi tot sprijinul de care aveți nevoie pentru a depăși mai ușor astfel de momente.

Articol realizat de www.iagency.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE