Home / Invatamant / Curs nou la CCD Mureș

Curs nou la CCD Mureș

Asociația Proacta EDU din București organizează, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic (CCD)  Mureș, programul de formare continuă „Profesor și părinte azi”, cu un număr de 20 de credite transferabile.

Cursul se va ține online, pe ZOOM și pe platforma „Profesor și Părinte AZI”, având o durată de 80 de ore (43 de ore online meeting, 37 de ore online learning), structurate în 6 sesiuni de formare, a câte 14 ore fiecare, urmate de evaluarea finală. Prețul programului este de 350 RON. Programul de formare va fi organizat în limbile română și maghiară, în funcție de solicitări, în perioada februarie – martie 2022, în cazul în care se formează o grupă de minim 25 de cursanți. Înscrierile se pot face accesând linkul de mai jos

https://forms.gle/nMDapwwaRffdgPtC6,

unde găsiți toate informațiile despre documentele necesare. Potrivit informațiilor furnizate pe site-ul oficial al CCD Mureș, înscrierile se pot face până la data de 21.01.2022. Detalii se pot obține la adresa de  e-mail: koos.ibolya@ccdmures.ro sau profesor_parinte_azi@ccdmures.ro.

Cursul va instrui cadrele didactice într-un mod complex pentru a gestiona relațiile cu părinții, dar și cu elevii, având ca beneficiu final interesul copilului. Orele de dirigenție vor căpăta plus valoare, prin informațiile transmise, prin gestionarea într-un mod calitativ a timpului, dar și prin tehnicile de predare inovative. Ședințele cu părinții vor fi transformate în consilii în care cooperarea va fi titlul de ordine în relația profesori-părinți. Familiile vor găsi în cadrele didactice partenerii de care au nevoie pentru traversarea momentelor de criză și pentru creşterea performanțelor şcolare ale elevilor şi scăderea abandonului şcolar.

Citeste si:  Școală din Târnăveni, modernizată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Investiția în educație susținută de Leonard Azamfirei

Rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Educație (UMFST) ”George Emil Palade” din Ttârgu Mureș, …